Yerköy’de öğrenciler çok boyutlu sinema keyfi yaşadı

Güncelleme Tarihi:

Yerköy’de öğrenciler çok boyutlu sinema keyfi yaşadı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2014 17:15

Haberin Devamı

YOZGAT (AA) - Yozgat’ın Yerköy ilçesinde öğrenciler mobil 10D sinema aracı sayesinde ilk kez çok boyutlu sinemayla tanıştı.

Yerköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz’un desteğiyle ilçeye gelen İkizler 10D Mobil Sinema aracı, öğrenciler için gösterim düzenledi. 10D Sinema Günleri etkinliği kapsamında gerçekleştirilen gösterimde Nurdoğdu Ortaokulu öğrencileri çok boyutlu sinema keyfi yaşadı.

Okul Müdürü Halit Arapoğlu, 10D Mobil Sinema aracının bir hafta boyunca ilçede kalacağını ve öğrencilere gösterimler yapacağını belirterek, "Bugünde okulumuza gelen mobil sinema sayesinde pek çok öğrencimiz hayatlarında ilk kez çok boyutlu sinema keyfini yaşadı. Öğrencilerimizin bugünkü yaşadığı mutluluğa vesile olan herkese teşekkür ediyoruz. Umarım ikinci dönem de öğrencilerimize aynı keyfi yaşatırız" dedi.

Haberin Devamı

Yerköy’de yeniliğe açık bir yönetimle ve unutulmaz bir misafirperverlikle karşılaştıklarını söyleyen 10D Mobil Sinema sorumlusu Hasan Kartal da “Öğrencilerin etkinlikten aldığı keyif bizler için paha biçilemez. Umarım bu etkinliği öğrencilerle tekrar buluşturabiliriz” diye konuştu.

Kartal, 10D Mobil Sinema Günleri'ni Yozgat’ın diğer ilçelerinde de düzenleyeceklerini kaydetti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!