Yerim dar demek yok

Güncelleme Tarihi:

Yerim dar demek yok
Oluşturulma Tarihi: Eylül 26, 2016 16:14

Yenimahalle’nin merkezinde en eski park olma özelliği taşıyan 5 bin 768 metrekare alan üzerine kurulu Ragıp Tüzün Parkı baştan aşağı yenilendi.

Haberin Devamı

Yenilenen park için düzenlenen açılış törenine CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç da katıldı. İlçede yapılan ve yapılacak olan çalışmaları anlatan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar şunları söyledi: 

YENİMAHALLE TÜRKİYE’DE KONUŞULUYOR

“2009’da görev verdiniz, 2014’te devam dediniz. 2009’daki Yenimahalle’yi biliyorsunuz. Ankara ilçeleri arasında ilçemizden hiç bahsedilmiyordu. Ama bugün Yenimahalle, geldiğimiz bu noktada, yaptığımız çalışmalar sayesinde sadece Ankara’da değil Türkiye’de konuşulan, takdir toplayan, örnek alınan bir ilçe oldu. Çalışmak için geldik. Bahane yok. Yerim dar demek yok. Bu imkanlarla halkımı memnun etmek için bütün gücümle çalışıyorum. Allah ömür verdiği sürece de çalışmaya devam edeceğim.”

KOÇ: FETHİ BAŞKAN’IN FARKI VAR

Haberin Devamı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç da “Yenimahalle’yi Cumhuriyet’in kuruluşunda bir ilçe olarak planlamışlar. Ragıp Tüzün o günlerde büyük bir şevkle çalışmış. Hiç kimse kendi çıkarını düşünmemiş. Herkes ülkeye ne yapabilirim, ucundan ne tutabilirim, bu ülkeyi çağdaş, gelişmiş, dünyayla yarışabilen insanları olan bir ülke haline nasıl getirebilirim diye uğraşmışlar. Hiçbiri dönüp de bir evim daha fazla olsun, bir arabam daha olsun, fazla param olsun diye düşünmemiş. Bir dönüp bakın tarihe, bir de bugünkülere bakın. Onun için Fethi Başkan’ın farkı var. Bu ülkede helal süt emmiş, namuslu yöneticiler istiyorsanız dönüp Fethi Yaşar’a bakacaksınız. Yenimahalle Belediyesi’nde kimseyi ayırt etmeden, inanç, köken, siyasi aidiyet ayırt etmeden herkesi kucaklayan bir belediye başkanımız var” diye konuştu.

BAKMADAN GEÇME!