Polis, kadını dolandırılmaktan kurtardı

Güncelleme Tarihi:

Polis, kadını dolandırılmaktan kurtardı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 09, 2018 15:40

Polis, kadını dolandırılmaktan kurtardı

Haberin Devamı

ZONGULDAK,(DHA)- ZONGULDAK'ta kendisini 'polis' olarak tanıtarak kandırdıkları Yaşar K.(63) adlı kadını dolandırmaya çalışan 4 şüpheli, polis tarafından yakalandı.

Olay, sabah saatlerinde Bahçelievler Mahallesi Hakkı Çavuş Parkı'nda meydana geldi. Telefon dolandırıcıları, kentte yaşayan Yaşar K. adlı kadını arayıp kendilerini 'polis' olarak tanıtarak, 'Kimlik bilgileriniz ve banka hesaplarınız FETÖ'nün eline geçmiş. İstediğimiz parayı verirseniz sizi kurtarabiliriz' diyerek para istedi. Kadın para vermeyi kabul edince dolandırıcılar İstanbul'dan kente geldi. Yaşar K., bir süre sonra görüştüğü kişilerden şüphelenerek polisi aradı. Polis ekipleri Yaşar K.'nın dolandırıcılarla buluşacağı parkta önlem aldı.

Dolandırıcılar Yunus E.Ş.(26), İsmail K.(29), Eray E.(20) ve Volkan K.(24) araçlarıyla geldikleri parkta para dolu çantayı aldıktan sonra polis tarafından yakalandı. Polis ekipleri, Yaşar K.'nın 25 bin lira, 4 bin 500 sterlin, 36 adet küçük altınını dolandırıcılara kaptırmasını engelledi. Sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!