Sorgun Belediyespor'da toplu imza töreni

Güncelleme Tarihi:

Sorgun Belediyesporda toplu imza töreni
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 28, 2019 17:52

Sorgun Belediyespor'da toplu imza töreni

Haberin Devamı

Halit YILMAZ/SORGUN(Yozgat), (DHA)- 2019-2020 Voleybol Sezonu Efeler Ligi'nde mücadele edecek olan Sorgun Belediyespor Voleybol Takımı, yeni transferler için toplu imza töreni düzenledi.
Sorgun Belediye Meclis Salonu'nda yapılan törende konuşan Sorgun Belediye Başkanı Erkut Ekinci, "Bilindiği gibi Beşiktaş'ın ligden çekilmesinin ardından takımımız Efeler Ligi'ne davet edildi. Aradan geçen süre içerisinde önce hocamız ile anlaşmaya vardık. Hedefimiz bu yıl da ligi en iyi yerde bitirmek olacak. İmkanlarımız doğrultusunda sizlerin bütün ihtiyaçlarını karşılamaya çalışacağız. Yeni sezon Sorgun Belediyespor camiamıza hayırlı uğurlu olur inşallah" dedi
Sorgun Belediyespor Kulüp Başkanı Ergin Gül ise, şuana kadar 14 oyuncu ile anlaşma sağladıklarını belirterek "14 oyuncumuzdan 3 tanesi geçtiğimiz yıl takımımızda forma giymiş oyuncularımız. 11 oyuncumuz ile yeni anlaşma sağladık. Önümüzdeki Pazartesi günü kendi tesislerimizde toplanıp, antremanlarımıza başlayacağız. Hedefimiz bu yıl için ligde kalmak ve Sorgun'u ve Yozgat'ı en iyi şekilde temsil etmek olacak. Sponsor arayışlarımız devam ediyor. Ayrıca takımımıza iki yabancı oyuncu aymayı da hedefliyoruz" şeklinde konuştu.

FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!