Yürüyen Köşk’te rekor kırıldı

Güncelleme Tarihi:

Yürüyen Köşk’te rekor kırıldı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2018 16:43

Yürüyen Köşk’te rekor kırıldı

Haberin Devamı

Süheyla GÖZDERELİLER/YALOVA, (DHA)- YALOVA’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı haftasında Yalova’nın markası Yürüyen Köşk’ü 2 bin 599 vatandaş ziyaret etti.

Yürüyen Köşk’ün Yalova’nın en önemli markası olması için girişimler yapan ve tanıtımına katkı sağlayan Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’ın yapmış olduğu çabalar her geçen gün Yürüyen Köşk’e ilgiyi arttırıyor. Cumhuriyet haftası nedeniyle köşkü 2 bin 599 vatandaş ziyaret ederken, 28-29 Ekim tarihlerinde toplam bin 672 kişi köşkü gezdi. Ekim ayı yapılan ziyaretlerin bin 208’ini ise çocuklar oluştururken, toplamda ziyaret edenlerin sayısı ise 5 bin 182 oldu.

BAŞKAN SALMAN: "DÜNYA MARKASI OLMASI İÇİN ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ"

Yürüyen Köşk’ün Yalova’nın en büyük tanıtım markası olduğunu belirten Başkan Salman, “Yürüyen Köşk Mustafa Kemal Atatürk’ün Yalova’da bıraktığı en büyük eserlerden biridir. Biz de bu değerin bir dünya markası olması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ata’mızın dünya mirası Yürüyen Köşk’ü 28-29 Ekim tarihlerinde bin 672 kişi gezerek rekor kırdı. Cumhuriyet haftasında ise bu sayı 2 bin 599 oldu. Geçtiğimiz Kurban Bayramı’nda 9 günlük tatilde 2 bin kişi ziyaret etmişti. Böylelikle Yürüyen Köşk kendi rekorunu kırmış oldu. Bu yeterli mi? Tabi ki bizim için yeterli değil. Ziyaretçi sayısı ne kadar çok artarsa Yalova’nın tanıtımı o kadar olacak. Ben ve ekip arkadaşlarım bunun en iyisini yapmak için çalışıyoruz” dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!