Salman, Dünya Çocuk Hakları Günü’nde çocuklarla buluştu

Güncelleme Tarihi:

Salman, Dünya Çocuk Hakları Günü’nde çocuklarla buluştu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 21, 2018 11:33

Salman, Dünya Çocuk Hakları Günü’nde çocuklarla buluştu

Haberin Devamı

Süheyla GÖZDERELİLER/YALOVA, (DHA)- YALOVA Belediye Başkanı Vefa Salman, 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlikte çocuklarla bir araya geldi.

20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü nedeniyle Yalova Belediyesi tarafından Yalova Belediyesi Sosyal Tesisi’nde düzenlenen etkinlikte Başkan Salman, Yalovalı çocuklarla bir araya geldi. Çocuklarla tek tek sohbet eden Başkan Salman, çocuklarla birlikte aynı sofrayı paylaşıp, etkinliğe gelen tüm çocuklara da hediyeler armağan etti.

Dünya Çocuk Hakları Günü vesilesiyle düzenlenen etkinlikle ilgili konuşan Başkan Salman, “20 Kasım 1989 yılında kabul edilen Birleşmiş Milletler Çocuk Hakları Sözleşmesi’yle birlikle çocuk haklarının yasalarca tanınması Dünya Çocuk Hakları Günü olarak biliniyor. Bizler de bu güne özgü bir etkinlik düzenleyerek çocuklarımız ile belediyemiz sosyal tesisinde bir araya geldik. Geleceğimizin teminatı olan 23 çocuğumuzla birlikte aynı sofrayı paylaşıp her birine hediyeler armağan ettik. Bu özel günde bizlerle birlikte olan tüm çocuklarımıza ve ailelerine teşekkür ediyorum” dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!