Otorapor 72. şubesini Yalova’da açtı

Güncelleme Tarihi:

Otorapor 72. şubesini Yalova’da açtı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 11, 2018 14:26

Otorapor 72. şubesini Yalova’da açtı

Haberin Devamı

Süheyla GÖZDERELİLER/YALOVA, (DHA)- TÜRKİYE’nin ilk profesyonel oto ekspertiz servis ağına sahip Otorapor, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası İl Kadın Girişimciler Kurulu (YTSO) Üyesi Yasemin Fazlaca’nın girişimleriyle ülke genelindeki 72. şubesini Yalova’da açtı. İş kadını Yasemin Fazlaca, doğru ve gerçekten yana, tarafsız ve bağımsız bir oto ekspertiz hizmeti vereceklerini söyledi.

YTSO İl Kadın Girişimciler Kurulu Üyesi Yasemin Fazlaca ve eşi İşadamı Ömer Fazlaca’nın girişimleriyle Otorapor isimli Türkiye’nin ilk profesyonel oto ekspertiz servisi Yalova’da Kirazlı Köyü Yeni Sanayi 33. Sokak A-Blok No:2/40 adresinde hizmete açıldı. İşletmenin açılışını Yalova Vali Yardımcısı Yıldırım Uçar, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tahsin Becan, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Muğlim Bağatar ve İşletme Sahibi Yasemin Fazlaca birlikte gerçekleştirdi.

“YALOVA’YA BÖYLE BİR MARKA KAZANDIRMAKTAN MUTLUYUZ”

Türkiye genelinde ağı olan ve güvenirliğiyle ön plana çıkan markayı Yalova ile tanıştırdıklarını söyleyen Fazlaca, “Daha önce tersanecilik sektöründeydik ancak sektör değiştirdik. Şu anda inşaat ve otomotiv sektörüyle ilgileniyoruz. İkinci el oto alım satımıyla ilgili Altınova’da bir işletmemiz var. Ona paralel Yalova’da da oto ekspertiz bağlantılı işletmemizi açtık. Tüm bunların hepsi Suyap A.Ş. bünyesinde yürütülüyor. Araştırmalarımız sonucu Otorapor’un tüm Türkiye’ye yayılmış olan, bayilik ağı olan ve güvenirliliğiyle ön plana çıkmış olan bir markayı bünyemize kattık. Yalova’ya böyle bir markayı kazandırdığımız için mutluyuz. Altınova’da devam eden inşaatlarımız var. Orada da ikinci el oto-alım satımıyla ilgileniyoruz” dedi.

İşletme ortağı olan Ömer Fazlaca ise, “Yalova’mız için iyi işlerde yer almak istedik. Buradan çıkacak olan sonuçlar için garanti veriyoruz” diye konuştu.

Öte yandan Yasemin Fazlaca’yı Kadın Girişimciler Kurulu yönetimi de açılışta yalnız bırakmadı. Konuklarıyla tek tek ilgilenen Fazlaca, açılışa katılan konuklara kendilerini bu özel günde yalnız bırakmadıkları için teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!