Müdür Tosun, Şehit Ahmet Uzun Ortaokulu’nu ziyaret etti

Güncelleme Tarihi:

Müdür Tosun, Şehit Ahmet Uzun Ortaokulu’nu ziyaret etti
Oluşturulma Tarihi: Mart 08, 2019 11:14

Müdür Tosun, Şehit Ahmet Uzun Ortaokulu’nu ziyaret etti

Haberin Devamı

Süheyla GÖZDERELİLER/YALOVA, (DHA)- YALOVA İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun, Müdür Yardımcısı Hüseyin Çibir ile birlikte Şehit Ahmet Uzun Ortaokulu’nu ziyaret etti.

Yapılan ziyarette 8. sınıf öğrencisi Esmanur Erken´in Karakalem Resim Sergisi’ni ziyaret eden Müdür Ali Tosun, okulda incelemelerde bulunarak, Okul Müdürü Bahadır Kahraman’dan okulun eğitim-öğretim faaliyetleri ve fiziki durumu hakkında bilgi aldıktan sonra öğretmenler odasında öğretmenler ile 2023 Eğitim Vizyonu üzerine toplantı yaptı.

Toplantıda Müdür Tosun, “2023 eğitim vizyonumuzun belirlediği hedefler doğrultusunda, Müdürlüğümüzün vizyoner bakışı ile hazırlamış olduğumuz birbirinden önemli çalışmalardaki gayreti, sizlerle gerçeğe dönüştüreceğiz. Bakanlığımızın vizyonu, hayata hazır mutlu bireyler yetiştirmek. Mutluluğu ve hayata hazırlanmayı ararken sadece sınavı önceleyen bir sistemi kenara bırakmamız gerekiyor. Öğrencilerimizin tamamına yönelik yapacağımız kültürel, sportif, sanatsal projelerimize öğrencilerimizi yönlendirmeyi unutmayalım. Test çözen değil, sorun çözen öğrenciler başarılı olacak. Bu sebeple kitap okumaya devam edeceğiz. Bilgi hamalı olmayan çocuklar yetiştirmek zorundayız. Sınav amaç değil araç olmalı” dedi.

Müdür Ali Tosun, öğrenci ve öğretmenler ile hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra okuldan ayrıldı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!