AK Partili Büyükgümüş: Bizim sadece gençlik kollarında, CHP’nin toplamından fazla üye var

Güncelleme Tarihi:

AK Partili Büyükgümüş: Bizim sadece gençlik kollarında, CHP’nin toplamından fazla üye var
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2018 12:12

AK Partili Büyükgümüş: Bizim sadece gençlik kollarında, CHP’nin toplamından fazla üye var

Haberin Devamı

Süheyla GÖZDERELİLER/YALOVA, (DHA) - AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Ahmet Büyükgümüş, Yalova'da yaptığı konuşmada “Bugün Türkiye genelinde CHP’nin 1 milyon 800 bin üyesi var. Bizim sadece gençlik kollarında 2 milyon üyemiz bulunuyor" dedi.
AK Parti Yalova İl Başkanlığı tarafından düzenlenen İl Danışma Meclisi toplantısı Yalova Halk Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirildi. Burada konuşan AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve Yolava Milletvekili Ahmet Büyükgümüş Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte bazı programlara katıldığını belirterek, “Bu ziyaretlerde bir kez daha gözlemleme imkanı oldu ki, şehirlerin meydanlarında teşkilatıyla bir araya geldiğinde veya bir devlet başkanıyla herhangi bir dünya meselesini konuşurken aynı hassasiyetle, ruhla, hedefle konuşan bir liderimiz var. Batı başkentlerinde ayrı, İslam başkentlerinde ayrı konuşan bir liderimiz yok. Hakkı, hukuku her platformda en gür şekilde dile getiren bir liderimiz var. Bu bizim en büyük gücümüz” dedi.

Konuşmasında üye sayısı bakımından AK Parti’yi CHP ile kıyaslayan Büyükgümüş, “Bugün Türkiye genelinde CHP’nin 1 milyon 800 bin üyesi varken , AK Parti Gençlik Kolları’nın bugün itibariyle 2 milyon üyesi bulunuyor. CHP, bizden sonra ikinci parti olduğu için söylüyorum. Yoksa AK Partiyi başka bir siyasal yapıyla karşılaştırmak için değil. CHP’nin 78 bin gençlik kolları mensubu var. Biz geçen ay yaptığımız son üye kampanyamızla 80 bin kardeşimizi daha AK Parti Gençlik Kolları saflarına kattık. Gençlerle, kadınlarla, toplumun tüm kesimleriyle; engellisiyle, yaşlısıyla, siyasete, hizmete kilitlenmiş bir teşkilatın adıdır AK Parti. Biz bu şuurla toplumun tamamını temsil etme amacıyla, gayretiyle siyaset yapıyoruz” şeklinde konuştu.
Protokol konuşmalarının ardından toplantı basına kapalı olarak devam etti.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!