Van'da 'Bağımlılıkla Mücadele' toplantısı 

Güncelleme Tarihi:

Vanda Bağımlılıkla Mücadele toplantısı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 13, 2019 10:10

Van'da 'Bağımlılıkla Mücadele' toplantısı 

Haberin Devamı

VAN,(DHA)-VAN'da, Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez başkanlığında, 'Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon' toplantısı yapıldı.

Vali Bilmez'in yanı sıra Vali Yardımcısı Faruk Bülent Baygüven, Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Keskin, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yavuz Özfidan, Emniyet Müdürü Mehmet Suat Ekici ve kurum amirleri katıldığı toplantıda, İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Büşra Tapan Soğan'ın, uyuşturucu ve bağımlılık ile mücadele kapsamında yapılan çalışmalar, koruyucu ve önleyici hizmetleri sunum eşliğinde anlatıldı.
 İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yavuz Özfidan da, uyuşturucu ile mücadelede elde edilen başarılar ve operasyonlarda ele geçirilen uyuşturucu miktarı hakkında bilgi verdi.Toplantıda konuşan Vali Bilmez ise,  toplumun bu konuda daha duyarlı hale gelmesi için çalışma yapılması gerektiğine dikkat çekti. Vali Bilmez, “Toplumun her kesimine uyuşturucu ile mücadele konusunda çok büyük görevler düşüyor. Bizim geleceğimiz olan gençlerimizi bağımlılıktan korumak ve kurtarmak için başta anne ve babalar, kamu kurumlarımız olmak üzere her kesim seferber olmalıdır." dedi.
Toplantı katılımcıların talepleri ve önerileriyle son buldu.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!