Kanser hastası kadına, oksijen cihazı ve jeneratör desteği

Güncelleme Tarihi:

Kanser hastası kadına, oksijen cihazı ve jeneratör desteği
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2018 11:41

Kanser hastası kadına, oksijen cihazı ve jeneratör desteği

Haberin Devamı

VAN,(DHA)-VAN Büyükşehir Belediyesi, kanser hastası 78 yaşındaki Gülten Değerli'ye oksijen cihazı ve jeneratör desteğinde bulundu. Cihazlar, Sosyal Hizmetler ve Yardımlar Dairesi Başkanı Erkan Akın tarafından aileye teslim edildi.

Van Büyükşehir Belediyesi, kentte yaşayan yoksul ailelere yönelik yardımlarını sürdürürken, İpekyolu ilçesine bağlı Selimbey Mahallesi'nde yaşayan kanser hastası Gülten Değerli'yi de unutmadı. Çalışmalar kapsamında, Sosyal Hizmetler ve Yardımlar Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler, mahallede yaşayan kanser hastası Değerli’ye ulaştı. Sosyal Hizmet uzmanlarının yaptıkları çalışmalar sonucunda Değerli'nin acil  ihtayacı olan  okjiyen cihazı ve  jeneratör alındı. Alınan cihazlar, Sosyal Hizmetler ve Yardımlar Dairesi Başkanı Erkan Akın tarafından kanser hastası Değerli'ye teslim edildi.
Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür eden kanser hastası Değerli “Bu zor zamanımda bana yapılan bu destek çok anlamlı oldu. Allah devletimizden razı olsun. Van Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Murat Zorluoğlu’na selamlarımı iletip, başarılar diliyorum."dedi.
Çalışmalar kapsamında, tespit edilen Afganistan  uyruklu bir vatandaşın evine ise, yağmur ve kar sızdırmalarına karşı branda serildi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!