İzmir’den Çataklı öğrencilere Yerli Malı jesti

Güncelleme Tarihi:

İzmir’den Çataklı öğrencilere Yerli Malı jesti
Oluşturulma Tarihi: Aralık 20, 2018 21:37

İzmir’den Çataklı öğrencilere Yerli Malı jesti

Haberin Devamı

Hüdayi GÜMÜŞ/ÇATAK (Van), (DHA)- VAN'ın Çatak ilçesindeki öğrencilerin yüzü "İyilik Gönüllüleri" projesi ile güldü. İzmir Recep Ersayın İlkokulu idarecileri, öğretmenleri ve öğrencileri tarafından Yerli Malı haftası dolayısıyla hazırlalanan paketler Çatak Onağıl İlkokulu öğrencilerine ulaştırıldı. Paketleri alan öğrenciler mutlu olduklarını söylerken, Çatak İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih Taş, bu gönül köprüsünün büyüyerek her alana uluşması gerektiğini belirtti. 

İzmir Recep Ersayın İlkokulu idarecileri, öğretmenleri ve öğrencileri İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğünün başlattığı "İyilik Gönüllüleri" projesi kapsamında Yerli Malı haftası dolayısıyla her öğrenci için özel olarak hazırladıkları yerli malı paketleri Çatak Onağıl İlkokulu öğrencilerine ulaştırıldı. İçlerinde İzmir’e özgü ürünlerin yer aldığı paketler, Çatak İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih Taş tarafından öğrencilere dağıtıldı. 

İzmir'de düzenlenen bu projede Çataklı öğretmen ve öğrencilerin yer almasının büyük mutluluk verdiğini söyleyen Çatak İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih Taş, "Ben gönderilen paketleri kendim dağıttım. öğrenciler çok mutlu oldu. Öğrencilerimiz de İzmir’deki öğrencilere mektup yazarak teşekkürlerini iletecekler. Umarım bu arkadaşlıkları ve bu iyilik projeleri katlanarak sürer. Gönderdikleri paketlerden ve düşüncelerinden dolayı Recep Ersayın İlkokulu idareci öğretmen ve öğrencilerine çok teşekkür ediyoruz." dedi

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!