AK Parti Kadın Kolları'ndan Tunceli'ye ziyaret

Güncelleme Tarihi:

AK Parti Kadın Kollarından Tunceliye ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Ocak 10, 2020 12:46

AK Parti Kadın Kolları'ndan Tunceli'ye ziyaret

Haberin Devamı

TUNCELİ,(DHA)- AK PARTİ Kadın Kolları Bölge Koordinatörü ve Kütahya Milletvekili Ceyda Çetin Erenler, beraberinde AK Parti Kadın Kolları Teşkilat Başkan Yardımcısı Zerrin Arslan, AK Parti Kadın Kolları MKYK üyesi Dilek Kaya Tunceli’ye gelerek parti teşkilatını ziyaret etti. 
AK Parti'nin kadın kolları çalışmalarında bölge koordinatörü olarak görev yapan Kütahya Milletvekili Ceyda Çetin Erenler, İl Başkanlığı'nda kadın üyeler ile bir araya geldi. Burada konuşan Erenler, şunları söyledi:
"Rabbim koltukları makam olarak göstermesin vebalini ve sorumluluğunu bilerek hizmet etmeyi nasip eylesin duam hep bu şekilde oldu. Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde yeni Türkiye, güçlü Türkiye için çabalamak ve çalışmak gerçekten çok anlamlı ve onurlu, torunlarımıza güçlü bir Türkiye bırakmak için hep birlikte çalışacağız. Bugün Tunceli’de olmak bizleri çok mutlu etti. Teşkilatımızın güçlü ve öz verili çalışmalarını yerinde gördük. Hükümetimiz döneminde Tunceli ilimizde çok önemli hizmetler yapılmış, bu hizmetlerin devamlılığı için hep birlikte adım atıp kentimize sahip çıkacağız. Tunceli’ye artık daha çok gelip daha çok bir arada olacağız. Bir hemşeriniz olarak tüm talep ve önerilerinizin takipçisi olacağız.”
DOKU AİLESİNE ZİYARET
5 gündür kendisinden haber alınamayan Munzur Üniversitesi Öğrencisi Gülistan Doku için JÖAK, jandarma, emniyet, AFAD, Deniz Kuvvetleri Komutanlığının uzman ekipleriyle arama çalışmaları devam ederken, Tunceli Öğretmenevi'nde bulunan Doku ailesini de ziyaret eden AK Partili heyet, burada Gülistan Doku'nun annesi ve yakın akrabaları ile bir araya geldi. Tunceli’ye bir takım ziyaretlerde bulunmak üzere gelen AK Partili heyet, AK Parti Tunceli İl Başkanı Fatih Tek ve Kadın Kolları Başkanı Yıldız Güngör ile Tunceli Valisi Tuncay Sonel'i de ziyaret etti.
FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!