Sağıroğlu: Muhalefetten belediye başkanlığı yapmanın ne olduğunu ben iyi bilirim

Güncelleme Tarihi:

Sağıroğlu: Muhalefetten belediye başkanlığı yapmanın ne olduğunu ben iyi bilirim
Oluşturulma Tarihi: Mart 11, 2019 10:02

Sağıroğlu: Muhalefetten belediye başkanlığı yapmanın ne olduğunu ben iyi bilirim

Haberin Devamı

YOMRA(Trabzon),(DHA)- AK Parti Yomra Belediye Başkan adayı İbrahim Sağıroğlu, "Ben iki dönem muhalefetten belediye başkanlığı yaptım. Muhalefetten belediye başkanlığı yapmanın ne olduğunu ben iyi bilirim. Kolay iş değildir. Biz bu iki dönemde gönüllere girdik ancak ilçemize mega proje kazandıramadık" dedi.

AK Parti Yomra Belediye Başkan Adayı İbrahim Sağıroğlu seçim çalışmalarına devam ediyor. Başkan adayı Sağıroğlu, teşkilat mensupları ile birlikte Gülyurdu Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Adayı Sağıroğlu burada vatandaşlara yaptığı konuşmada, “31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler benimle alakalı bir seçim değildir. Türkiye’nin beka seçimdir. Bir tarafta AK partimizin MHP ile yaptığı Cumhur ittifakı karşımızda ise CHP, İYİ Parti ve HDP ortaklığında kurulan illet ittifakı vardır. Yani bir tarafta milletin temsilcisi, diğer tarafta ise PKK’nın destekçisi. Gülyurdu bundan önceki seçimlerde olduğu gibi gereğini yapar, Cumhur ittifakına desteğini verir. Bizde sizlerden aldığımız güçle birlikte, Yomra'mıza ve Gülyurdu Mahallemize daha çok hizmet getirmiş oluruz. Destek sizden hizmet bizden” dedi.

'MEGA PROJELERİN ALT YAPISINI TAMAMLADIK'

2 dönem muhalefetten belediye başkanlığı yaptığını hatırlatan Başkan Sağıroğlu, "Yomra'mız günden güne büyüyerek Trabzon’un parlayan yıldızı olmuş. Bu kadar hızlı büyüyen ve gelişen ilçenin yeniden iktidar gücüne ihtiyacı var. Bildiğiniz üzere ben iki dönem muhalefetten belediye başkanlığı yaptım. Muhalefetten belediye başkanlığı yapmanın ne olduğunu ben iyi bilirim. Kolay iş değildir. Biz bu iki dönemde gönüllere girdik ancak ilçemize mega proje kazandıramadık. İktidar dönemimizde ise mega projelerimizin alt yapısını tamamladık. Yeni dönem içinde hedeflediğimiz vizyon projelerimizi bir kaç gün önce kamuoyuna açılandık. Hepsi bir birinden değerli projeler. Bu projelerimizi hayata geçirmek içinde sizlerin güçlü desteğine ihtiyacımız var" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!