Trabzon'da alışverişte sıkılan akademisyenden türkülü klip

Güncelleme Tarihi:

Trabzonda alışverişte sıkılan akademisyenden türkülü klip
Oluşturulma Tarihi: Aralık 06, 2018 12:53

Trabzon'da alışverişte sıkılan akademisyenden türkülü klip

Haberin Devamı

Emre KOLTUK-Aleyna KESKİN/TRABZON, (DHA) - TRABZON’da eşi ile birlikte gittiği alışveriş merkezinde sıkılan ve çeşitli mağazaların isimlerine uyarladığı türküyü seslendiren Trabzon Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Öğretim Görevlisi Gökhan Altınbaş’ın görüntüleri sosyal medyada ilgiyle izlendi. 

Trabzon’da eşi ile birlikte gittiği alışveriş merkezinde eşi alışveriş yaptığı esnada beklerken sıkılan ve mağaza isimlerine uyarladığı türküyü seslendiren Trabzon Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Müzikoloji Bölümü Öğretim Görevlisi Gökhan Altınbaş’ın çektiği videyu sosyal medyada paylaştı.  Çektiği videoyu “Hanımlar eşlerinizi zorla alışverişe götürmeyin, sıkılıyoruz” yazısı ile paylaşan Altınbaş’ın videosunu izleyen erkekler ‘Hislerimize tercüman oldun’ diyerek Altınbaş’ı destekledi.

“KADINLAR MAĞAZALARDA VAKİT GEÇİRMEYİ SEVİYORLAR”

Kadın ve erkeklerin alışveriş yaparken farklı olduklarını ifade eden Altınbaş, “Erkeklerin alışverişi çok yoğun olmuyor. Erkekler alışverişe girdikleri zaman mağazaya girip ihtiyaçlarını alıp çıkıyorlar. Ama kadınlar mağazalarda vakit geçirmeyi seviyorlar. Bu çok fazla alıveriş yaptıklarından kaynaklı bir şey değil genellikle bütün seçenekleri gördükten sonra almayı tercih ediyorlar. Erkekler sürekli alışveriş yaparken beklemek zorunda olan kocaların sesi oldunuz diyorlar” dedi.

“HANIMLAR ALIŞVERİŞ YAPARKEN BEKLEYEN KOCALARIN SESİ”

Eşi alışveriş yaparken mağaza önünde çıkmasını beklerken sıkıldığını belirten Altınbaş, “O sıkıldığım anlardan bir tanesinde de mağazaların isimlerine bakıp içimden türkü söylüyordum. Mağazaların isimleri bana sürekli farklı türküler çağrıştırmaya başladı. Sonra bekleyişimi eğlenceli bir hale dönüştürmek istedim ve türkü söyleyerek bu videolar çektim.  Sonra çektiğim videoyu ‘Kadınlar eşlerinizi zorla alışverişe götürmeyin çünkü çok sıkılıyoruz’ diye paylaştım. İzleneceğini tahmin ediyordum ancak bu kadar yayılacağını, tüm sosyal medya platformlarında paylaşılacağını tahmin edemedim. Erkeklerden genellikle ‘hanımlar alışveriş yaparken bekleyen kocaların sesi oldunuz’ yorumunu alıyorum. İzleyenler videoda kendilerini buldular. Bu yüzden bu kadar ilgi gördü video Sonra ikinci video ile alakalı binlerce talep geldi ve çektik. Şimdi üçüncü bir video beklentisi var ama elimde açıkçası başka bir malzeme yok. Başlarda beklerken çok sıkılıyordum şimdi bunu eğlenceli bir hale dönüştürdüm. Bu olay daha fazla sıkıcı bir hal almaya başlarsa daha güzel videolar çıkabilir” diye konuştu. 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!