Gürcistan’dan yatırım daveti

Güncelleme Tarihi:

Gürcistan’dan yatırım daveti
Oluşturulma Tarihi: Kasım 27, 2018 16:42

 Gürcistan Uluslararası Yatırımcılar Derneği’nin yeni başkanı olan Osman Çalışkan, Türk girişimcileri Gürcistan'a yatırıma davet etti.

Haberin Devamı

Gürcistan’da faaliyet gösteren Geonetexpo LCC firmasının sahibi Osman Çalışkan, Gürcistan’ın Türk işadamları için çok önemli bir saha olduğunu vurgulayarak şunları söyledi:
“Yıllardır burada çeşitli alanlarda faaliyetlerimiz var. Bir Türk yatırımcı olarak ilkleri yapmaya çalıştık ve başarılı olduk. Gürcistan, girişimcilerimiz için çok önemli bir bölge hem coğrafi olarak yakınlığımız var, hem iyi bir komşu, hem de komşuluktan öte dostluk, kardeşlik bağlarımız var. Uluslararası Yatırımcılar Derneği’nin ana misyonu Gürcistan’daki iş ortamını teşvik etmek. Görevimiz cazip bir yatırım ortamı olan Gürcistan’ın uluslararası alanda daha iyi tanıtılması, merkez ve yerel hükümetle dernek üyesi firmaların lobi faaliyetlerinin sağlanması, üye firmaların sorunlu konularının incelenmesi, analizi ve ilgili kurumlara sunulması. Gürcistan’daki fırsatları değerlendirmek isteyen tüm girişimcilerimizi derneğimize bekliyoruz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!