Genç fotoğrafçı, Trabzon’u sergiledi

Güncelleme Tarihi:

Genç fotoğrafçı, Trabzon’u sergiledi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 17, 2018 15:46

Genç fotoğrafçı, Trabzon’u sergiledi

Haberin Devamı

TRABZON,(DHA)- TRABZON'da, hobi olarak başladığı fotoğraf çekimlerine kendisini geliştirip profesyonelleşen genç fotoğrafçı Onur Emre Sarısoy,  ilk kişisel sergisini açtı. Kent genelini çektiği panoramik fotoğraf kareleriyle ziyaretçilere sunan Sarısoy'un, 'Şehrin Işıkları ve Birleşen Kareler' adlı sergisi, beğeni topladı, ilgi odağı oldu.

Trabzon basının genç muhabirlerinden fotoğraf sanatçısı Onur Emre Sarısoy, panoramik ve uzun pozlama tekniğiyle çektiği kent fotoğraflarını 'Şehrin Işıkları ve Birleşen Kareler' fotoğraf sergisinde topladı. Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi'nin ev sahipliğindeki sergiyi, çok sayıda fotoğraf sanatçısı ve gazetecilerin yanı sıra Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu da ziyaret etti. Fotoğrafları yakından inceleyen katılımcılar, Sarısoy'a tebriklerini ileterek, çalışmalarında da başarılar diledi.

TEŞEKKÜR ETTİ

İlk sergisini açmaktan ötürü büyük mutluluk yaşadığını belirten Onur Emre Sarısoy, "Fotoğraf sergime destek veren iş adamlarımız Abdullah Özer, Halil İbrahim Demirtaş, Kadem Çakıroğlu, Hüseyin Tüysüz, Hasan Dilekoğlu, Mehmet Kara, Hamit Bektaş, Orhan Uraloğlu ve Murat Balcı’ya çok teşekkür ediyorum. Fotoğraf sergisinin fotoğraf çekmekten daha zor olduğunu da özellikle belirtmek istiyorum. Trabzon’a bir de bu gözle bakılmasını istiyor ve sergime herkesi davet ediyorum” dedi.

Bu arada, genç fotoğrafçı Onur Emre Sarısoy, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılımıyla yapılan Akyazı Spor Kompleksi'nin açılışındaki kutlamalar ve havai fişek gösterilerini, stadyuma hâkim tepeden çektiği fotoğraf karesiyle de beğeni toplamıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!