MHP Tokat İl Başkanı Çalışkan yerel seçimleri değerlendirdi

Güncelleme Tarihi:

MHP Tokat İl Başkanı Çalışkan yerel seçimleri değerlendirdi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 03, 2018 14:44

MHP Tokat İl Başkanı Çalışkan yerel seçimleri değerlendirdi

Haberin Devamı

TOKAT,(DHA)- MİLLİYETÇİ Hareket Partisi (MHP) Tokat İl Başkanı Onur Çalışkan, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel  seçimlerde12 ilçe, 25 belde belediye başkanlıklarına talip olduklarını söyledi. 

MHP Tokat İl Başkanı Onur Çalışkan, parti binasında 12 ilçe başkanıyla birlikte 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan mahalli yerel seçimlerle ilgili olarak değerlendirmelerde bulundu. MHP'nin Türkiye genelinde yerel seçimlere katılacağını ifade eden Başkan Çalışkan, "Tokat merkez ve 11 ilçe ile 25 belde olmak suretiyle en güçlü en muazzam adaylarımızla tarihinde görülmemiş seçim çalışmalarında bulunarak kazanacağız ve buna inancımız tamdır." dedi. 

Belediye başkan aday adaylıklarının devam ettiğini söyleyen Çalışkan, "Buradan ilan ediyoruz. Belediye başkan aday adaylıkları için yönetimde bulunan arkadaşlarımız 15 Kasım tarihine kadar müracaat edebilirler. Yine kamu görevlilerinden devlet memurlarından müracaat edecekler ise 1 Aralık 2018 tarihine kadar istifa ederek aday adayı olabilirler. Aday adaylarımıza kapımız sonuna kadar açıktır. 12-0 kazanacağız." dedi. 

FOTOĞRAFLI 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!