Erbaa’da polisten liseli öğrencilere 'Gençlik ve Güvenli Gelecek' konferansı

Güncelleme Tarihi:

Erbaa’da polisten liseli öğrencilere Gençlik ve Güvenli Gelecek konferansı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 09, 2018 13:24

Erbaa’da polisten liseli öğrencilere 'Gençlik ve Güvenli Gelecek' konferansı

Haberin Devamı

İbrahim UĞUR/ERBAA (Tokat), (DHA) -TOKAT'ın Erbaa ilçe emniyet müdürlüğü liseli öğrencilere yönelik 'Gençlik ve Güvenli Gelecek' konferansı düzenledi.

Erbaa İlçe Emniyet Müdürlüğü lise öğrencilerine yönelik konferans düzenledi. Erbaa Belediyesi Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen konferansa İlçe Emniyet Müdürü Erol Alkan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bekir Aslan, öğretmenler ve çok sayıda lise öğrencisi katıldı. Konferansta terör örgütlerinin özellikleri, terör örgütlerinin eleman kazandırma yöntemleri, sosyal medya kullanımı, siber suçlar ve kişisel verilerin korunmasıyla ilgili bilgi verildi.

Burada bir konuşma yapan Erbaa İlçe Emniyet Müdürü Erol Alkan "Gençler olarak sizler bizim geleceğimizsiniz. Yeni nesil hepimizin geleceği. Büyük umutlar bağladığımız bir nesilsiniz. Biz sizin için elimizden gelen bütün hizmeti yapıyor, elimizden gelen gayreti sarf ediyoruz. Size gelebilecek en ufak bir kötü niyetli yaklaşım bile Bizim çalışmalarımızla engellenmesi ve sizin güvenli bir şekilde geleceğe hazırlanmanız konusunda her türlü çabayı gösteriyoruz. Bu çabalardan birisi de size gelebilecek sıkıntılı süreçleri veya davranışlara karşı sizi bilinçlendirmek olacak. Bugünkü seminerin asıl konusu size yanaşmaya çalışan veya art niyetini, kötü niyetini sürmeye çalışan terör örgütleri ve diğer suç örgütleri hakkında sizi bilinçlendirmek. Ülkemizin bulunduğu coğrafya, bilindiği üzere jeopolitik açıdan çok önemli bir coğrafya. Biz Anadolu’ya Türkler olarak gelip yerleştik ve bu coğrafyada varlığımızı sürdürüyoruz. İlelebet te sürdüreceğiz. Ama bu coğrafya da siz de çok iyi bilirsiniz ki bizi burada rahat bırakmayacaklar. Bütün kötü niyetli emelleri olan ülkelerden tutun da örgütler ve diğer yapılanmalar Türkiye’nin üzerinde her zaman kötü emellerini yeşertmeye, uygulamaya çalışacaklar." dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!