Başkan Eroğlu, sahurda öğrencilere yemek yaptı

Güncelleme Tarihi:

Başkan Eroğlu, sahurda öğrencilere yemek yaptı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 16, 2019 16:23

Başkan Eroğlu, sahurda öğrencilere yemek yaptı

Haberin Devamı

Halil İbrahim YEL/TOKAT; (DHA) - TOKAT Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu üniversite öğrencilerinin teklifini üzerine sahurunu birlikte yaptı.
Belediye Başkan Eyüp Eroğlu, üniversite öğrencilerinden gelen sahur teklifini geri çevirmedi. Yeniyurt Mahallesi Turhal yolu üzerinde öğrenci evine konuk olan Başkan Eroğlu, sahur yemeğini kendisi hazırladı. Kendisinin hazırladığı menemeni sahur menusü olarak öğrencilere ikram etti. Oldukça samimi bir ortamda gerçeklesen sohbet sırasında Başkan Eroğlu, Kendisinin 1995-1999 Yılları arasında üniversite okuduğunu yılları da yad ettiklerini söyledi.
Üniversite öğrencileri ile sohbet eden Başkan Eroğlu, ''Gençlerin fikrini almak onların düşüncelerini dinlemek çok önemli. İçinde yasadığımız topluma hizmet eden bizler onların duygularını bakış̧ tarzlarını bilmek zorundayız. Her ne olursa olsun insanımızın, gençlerimizin fikirlerini, ülkeye bakış̧ açılarını yakalamak zorundayız. Bu gece inanın ben de çok mutlu oldum. İmkânlar ne olursa olsun aileden uzakta olmanın bir mahzunluğu vardır. Biz de öğrenciliğimizde o yılları yaşadık. Biz de istedik ki bu gece genç̧ kardeşlerimize aile ortamını oluşturalım istedik. Mübarek Ramazan ayının 10 gününü̈ geride bıraktık. Rabbim tuttuğumuz oruçları, ibadetleri kabul eylesin.” dedi.
İnşaat Mühendisliği bölümü öğrencisi Gaziantepli Berkay Çiledağ ise; ''Ev sahibi olarak bu gece unutulmaz bir an yaşadık. Başkanımızı gıyaben biliyorduk. Lakin gerçekten bu geceki samimi tavırları bizleri müthiş̧ etkiledi. Biz gençler yöneticilerimizden hem böyle samimiyet, hem de bizleri dinlemelerini bekliyoruz'' diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!