Başkan Eroğlu, mahalle gezilerini sürdürdü

Güncelleme Tarihi:

Başkan Eroğlu, mahalle gezilerini sürdürdü
Oluşturulma Tarihi: Kasım 27, 2019 15:48

Başkan Eroğlu, mahalle gezilerini sürdürdü

Haberin Devamı

Halil İbrahim YEL/TOKAT, (DHA) - TOKAT Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, mahalle buluşmaları kapsamında Kabe-i Mescit, Erenler ve Topçubağı Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.
Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, mahalle gezilerine devam ediyor. Bu kapsamında Kabe-i Mescit, Erenler ve Topçubağı Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Başkan Eroğlu, vatandaşların istek ve taleplerine göre bölgelerinde yapılacak çalışmaları anlattı. Mahalle halkının yapılmasını istemediği hiçbir şeyin yapılmayacağını belirten Başkan Eroğlu, doğrudan demokrasi uygulaması olan Mahalle Buluşmalarının devam edeceğini söyledi.
Eroğlu, "Mahallemizdeki eksikliklerin giderilmesi için planlamalarımızı yaparak bunları gidereceğiz. İnsanımızın mutlu bir şehirde yaşaması için her türlü imkanı değerlendirerek elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Bizim gayemiz, amacımız sizlerin duasını almaktır. Allah sizin bu muhabbetinizi bizlerden ayırmasın. Bizim kapımız da gönlümüz de her daim sizlere açık" dedi.
Mahalle buluşmaları sonrasında mahalle muhtarları ve teknik ekibiyle birlikte mahallelerde inceleme yapan Başkan Eroğlu, yapılacaklar konusunda gerekli talimatları verdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!