Kapaklı'da çeşitli suçlardan aranan 18 kişi tutuklandı

Güncelleme Tarihi:

Kapaklıda çeşitli suçlardan aranan 18 kişi tutuklandı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 20, 2018 22:49

Kapaklı'da çeşitli suçlardan aranan 18 kişi tutuklandı

Haberin Devamı

Onur KAYA/KAPAKLI(Tekirdağ),(DHA)TEKİRDAĞ'ın Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün 1 Kasım-19 Aralık tarihleri arasında aranan şahıslara yönelik yapılan çalışmalarda çeşitli suçlardan aranan 41 kişi yakalanırken, bunların 18'i tutuklandı. Faili meçhul hırsızlık olayları ile ilgili yapılan çalışmalar kapsamında da 5 faili meçhul dosyasından 8 kişi tespit edilerek yakalandı. Yapılan umuma açık yer denetimlerinde ise toplam 8 bin 876 lira idari para cezası kesilirken, 1 ruhsatsız işletmenin de faaliyeti durduruldu. 

Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından 1 Kasım-19 Aralık tarihleri arasında yapılan çalışmalarda pek çok kişi gözaltına alınırken, çok sayıda umuma açık yer de denetlendi. Yklaşık 50 günlük süre zarfında 27 market, 3 müzikhol, 2 alkollü mekan ve 3 kıraathane olmak üzere toplam 35 umuma açık yer denetlenirken, 12 mekana alkol satışından, 1 mekana da kumardan işlem yapıldı.  4 kişiye 1774 sayılı kanundan idari para cezası uygulanıp SGK'ya bildirilirken, 33 kişiye de 5326 sayılı Kabahatler Kanunu'ndan 4 bin 620 lira idari para cezası uygulandı. 1 mekana 18 yaş altı işçi çalıştırmaktan işlem yapılırken, 1 mekana da geç kapatmaktan ve ruhsatsız işyeri çalıştırmaktan işlem yapıldı. Yapılan umuma açık yer denetimlerinde toplam 8 bin 876 lira idari para cezası kesilirken, 1 ruhsatsız işletmenin de faaliyeti durduruldu, 4 ruhsatsız tabanca ve 1 kurusıkı tabanca ele geçirildi.
41 KİŞİ YAKALANDI
Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından aranan şahıslara yönelik yapılan çalışmalar sonucunda da 1 şahıs yağma (gasp), 5 kişi hırsızlık, 5 kişi dolandırıcılık, 2 kişi uyuşturucu, 2 kişi kaçakçılık, 1 kişi terör, 24 kişi diğer suçlardan olmak üzere toplam 41 kişi yakalanırken, bunların 18'i tutuklanarak cezaevine konuldu. Faili meçhul hırsızlıklar ile ilgili yapılan çalışmalar kapsamında da 5 faili meçhul dosyadan 8 kişi tespit edilerek yakalandı.  
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!