Kuran kursu öğrencileri arasında futbol turnuvası

Güncelleme Tarihi:

Kuran kursu öğrencileri arasında futbol turnuvası
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 10, 2019 11:20

Kuran kursu öğrencileri arasında futbol turnuvası

Haberin Devamı

Hüseyin ÇİÇEK/SUŞEHRİ(Sivas), (DHA) - SİVAS'ın Suşehri ilçesinde yaz dönemi Kuran kursuna katılan öğrenciler arasında futbol turnuvası yapıldı. 
Suşehri Kaymakamlığı İlçe Spor Müdürlüğü ve İlçe Müftülüğü işbirliğiyle düzenlenen futbol turnuvasına  6 takım katıldı. 5 gün süren futbol turnuvada Balhatun Camisi öğrencileri birinci oldu.
İlçe Müftüsü Yaşar Kaşkaya, "Öğrencilerimize Kuran öğrenmelerinin yanında sosyal etkinliklerinin de gelişmelerini sağladık. Sporu öğrencilerimize sevdirmek ve müsabakalarla yeni arkadaşlıklar edinmeleri sağlandı. Turnuvaya katılan tüm çocuklarımızı kutlarım" dedi.
Suşehri İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Suat Yüksel ise "Amacımız çocuk ve gençlerimize spor Kültürü aşılamak gençlerimizi sosyal medya bağımlılığından kurtarmak sağlıklı bireyler olarak yetişmesine yardımcı olmaktır. Ayrıca bu tür faaliyetler öğrencilerimizin kaynaşmasını ve birlik ve beraberliğini sağlamaktadır. Turnuvaya katılan tüm öğrencileri tebrik ediyorum" dedi.
İlçe müftüsü Yaşar Kaşkaya ve Suşehri İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Suat Yüksel turnuvaya katılan öğrencilere kupa ve madalyalarını verdi. Öğrencilere çeşitli hediyeler de verildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!