STSO'dan Başkan Aydın'a ziyaret

Güncelleme Tarihi:

STSOdan Başkan Aydına ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Mart 12, 2019 14:57

STSO'dan Başkan Aydın'a ziyaret

Haberin Devamı

SİVAS,(DHA)- SİVAS Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Eken ve yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Sami Aydın'ı makamında ziyaret ederek şimdiye kadar Sivas'a kazandırılan hizmetlerden dolayı teşekkür etti.
31 Mart seçimlerinin ardından görevi devredecek olan Belediye Başkanı Sami Aydın'a yönelik veda ziyaretleri devam ediyor. Bu kapsamda Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Eken ve oda yönetimi de Başkan Aydın'ı ziyaret etti. Ziyarette Belediye Başkanı Sami Aydın'a Sivas'a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eden Eken, "Biz sizi bu görevi bırakıp gidiyor gibi görmüyoruz. İnşallah sizleri yarın başka görevlerde yine hizmet edecek şekilde göreceğimize inanıyor, arzu ediyoruz. Bu anlamda da Ticaret ve Sanayi Odası olarak her zaman belediyenin yanındaydık. İnşallah bundan sonra da belediyemizin yanında olacağız. Aynı zamanda sizinle beraberde yine fikir alışverişlerinde bulunarak memlekete hizmet edeceğiz" dedi.
Ticaret ve Sanayi Odası ile de iş birliği halinde çalıştıklarını belirten Başkan Aydın ise, "Sivil toplum örgütlerimizle, hepsiyle aynı şekilde çalıştık. Bunun neticesinde de güzel hizmetler ortaya çıktı. Biz hayatta olduğumuz sürece Sivas'ımıza, ülkemize katkı sunmaya devam edeceğiz. Sizinle belki aktif olarak 1 yıl gibi bir süre birlikte çalıştık. Ben bu süre içerisinde yapıcı, gerçekten Sivas için önemli olan her konuda desteklerinizden dolayı size ve ekibinize teşekkür ediyorum. Sizden önceki Ticaret Odası Başkanımız ve yönetim kurulu üyeleri onlar da aynı şekilde her zaman Sivas için önemli olan konularda destek oldular, onlara da teşekkür ediyorum" diye konuştu. 

BAŞKAN AYDIN'DAN ZİRAAT ODASINA ZİYARET
Başkan Sami Aydın geçtiğimiz günlerde yapılan seçimlerde güven tazeleyen Ziraat Odası Başkanı Hacı Çetindağ'ı ise makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.
Ziyarette konuşan  Aydın, "Biz eğer Sivas'ı aldığımız noktadan arkadaşlarımızla beraber daha yukarılara taşıdıysak ne mutlu bize. Siyasette makamlar gelir geçer. Makamların bir önemi yok. Siyasette var olmak halkın gönlünde olmak. Eğer biz bugün halkın gönlüne girmişsek ve her gittiğimiz yerde vatandaş bizi kucaklıyorsa biz gerçekten siyasette kalıcı olmuşuz demektir. Bundan dolayı Sivas halkına teşekkür ediyorum. Biz gönül belediyeciliğinin çok iyi bir örneğini ortaya koyduk. Bugün yaşlısı genci, kadını erkeği, partilisi partisizi bunu net bir şekilde ortaya koyuyor. Dolayısıyla ben bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.
Ziraat Odası Başkanı Çetindağ ise Başkan Aydın döneminde Sivas'a büyük hizmetler yapıldığını belirterek, "Bugün alnınızın akıyla sokağa çıktığınız zaman herkes boynunuza sarılıyorsa, çok iyi şeyler yaptınız demektir. Allah herkese böyle güzel şeyler nasip etsin. Ben inşallah sizleri daha iyi yerlerde göreceğimize adım gibi eminim. Bundan sonraki hayatınızda da başarılar dilerim" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!