STB'den, 'Stratejik plan eğitimi ve iç paydaş' çalıştayı

Güncelleme Tarihi:

STBden, Stratejik plan eğitimi ve iç paydaş çalıştayı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 03, 2019 13:54

STB'den, 'Stratejik plan eğitimi ve iç paydaş' çalıştayı

Haberin Devamı

SİVAS, (DHA) -  SİVAS Ticaret Borsası (STB), 2020-2023 yılları stratejik plan hazırlık çalışmaları kapsamında Meclis Üyelerine yönelik bilgilendirme eğitimi düzenlendi.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), oda/borsa akreditasyon sistemi çerçevesinde Stratejik Plan Eğitimi ve İç Paydaş Çalıştayı düzenlendi. Sivas Ticaret Borsası Meclis Salonu’nda düzenlenen çalıştayda Başdenetçi ve Eğitmen Mehmet Besleme tarafından katılımcılara, TOBB-Oda/Borsa Akreditasyonu kapsamında Stratejik Planlama çalışmaları hakkında detaylı bilgiler verildi. Stratejik planlama, swot analizi, maliyetlendirme, izleme ve değerlendirme konuları hakkında sunum yapan Başdenetçi Besleme, küresel rekabetin hüküm sürdüğü iş dünyasında işletmelerin ve kuruluşların stratejilerini hazırlamalarının yaşamsal önem taşıdığına dikkat çekti. Stratejik planlama araçları hakkında örnekleriyle birlikte açıklamalarda bulunan Başdenetçi Besleme, ayrıca, mevcut durum analizi, paydaş analizi, iç çevre analizi, dış çevre analizi gibi konularda da uygulamalı anlatımlarda bulundu.
Düzenlenen Stratejik Planlama Eğitimi ve İç Paydaş Çalıştayı’na Sivas Ticaret Borsası Meclis Başkanı İhsan Aksoy, Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu, Meclis Üyeleri ve Genel Sekreter Sema Görcün katıldı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!