Muhtarlar, Gıda Bankası'nda incelemede bulundu

Güncelleme Tarihi:

Muhtarlar, Gıda Bankasında incelemede bulundu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 13, 2018 15:49

Muhtarlar, Gıda Bankası'nda incelemede bulundu

Haberin Devamı

SİVAS, (DHA)-TÜRKİYE Muhtarlar Konfederasyonu İstişare Toplantısına katılmak amacıyla Sivas'a gelen muhtarlar, incelemede bulundukları Hayat Ağacı Derneği bünyesindeki Gıda Bankasına hayran kaldı.
Sivas Belediyesinin yapımı tamamlanmış bazı projelerini yerinde gören 81 ilin konfederasyon üyesi muhtarlar, Sivas Belediyesi ve Hayat Ağacı Derneği işbirliği ile ihtiyaç sahiplerine destek olan Gıda Bankasını da gezdi. Sivas Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın, muhtarlara eşlik ederek, Hayat Ağacı Derneğinin yapısı ve işleyişi hakkında bilgi verdi. Gıda Bankasının bir marketten farksız olduğunu gören muhtarlar, memnuniyetlerini ifade ederek, buranın, diğer illere örnek olması temennisinde bulundu.
Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın, Gıda Bankasının, 2005 yılında Belediye Başkanı Sami Aydın öncülüğünde, Sadaka Taşı model alınarak kurulduğunu hatırlatarak, zengin ile yoksul arasında bir köprü olduğunu söyledi. Bağışların alınmasından dağılmasına kadar her şeyin şeffaf ve düzenli olduğunu ifade eden Başkan Yardımcısı Özaydın, Gıda Bankasının, insan onuruna yakışan bir model olduğunu söyledi.
Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Başkanı Bekir Aktürk, Gıda Bankasında, sağ elin verdiğini, sol elin görmediği bir şekilde yardım sistemi olduğunu görmekten dolayı memnuniyetini dile getirdi. 

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!