Kaymakam Sayın'dan öğrencilere doğum günü sürprizi

Güncelleme Tarihi:

Kaymakam Sayından öğrencilere doğum günü sürprizi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 08, 2020 10:38

Kaymakam Sayın'dan öğrencilere doğum günü sürprizi

Haberin Devamı

Yasin KIRAS/ZARA (Sivas), (DHA)- SİVAS'ın Zara  ilçesinde bulunan Yatılı Bölge Okulu'nda kalan öğrencilere doğum günü sürprizi yapıldı. 
Zara Kaymakamlığı öncülüğünde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Zara Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının organizesi ile Zara Yatılı Bölge Okulunda kalan öğrencilere toplu doğum günü partisi düzenlendi. Öğrencilerin doğum gününe İlçe Kaymakamı Mehmet Sayın, eşi Özlem Sayın, Zara Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Mutlu Bulut ile vakıf çalışanları katıldı. İlçe protokolü ile birlikte akşam yemeği yiyen öğrenciler beraber pasta kesti. Palyaço ile eğlenen öğrenciler daha sonra şarkı söyleyerek unutulmaz bir gün yaşadı. 
Yatılı olarak okuyan çocukların yalnız olmadıklarını hissettirmeye çalıştıklarını söyleyen Kaymakam Mehmet Sayın, "Eğitimlerini tamamlamak için ailelerinden uzakta yatılı olarak devam ettiren öğrencilerimizin yanında olmak istedik. İnanıyorum ki bu sıralardan mezun olan bu çocukların çoğu güzel yerlere gelecek ve devletimizin istikrarlı büyümesine onlar da katkıda bulunacaklar. Bizler de çocuklarımızın bu günlerini yalnız geçirmemeleri için bu etkinliği düzenledik. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızla akşam yemeğinde bir araya geldik. Beraber pasta kestik ve şarkılar söyledik. Unutulmaz bir gün yaşadılar. Gözlerindeki o heyecanı görmek bizleri çok mutlu etti. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!