İl Milli Eğitim Müdürü Savaşçı, okul müdürleriyle bir araya geldi

Güncelleme Tarihi:

İl Milli Eğitim Müdürü Savaşçı, okul müdürleriyle bir araya geldi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2019 14:49

İl Milli Eğitim Müdürü Savaşçı, okul müdürleriyle bir araya geldi

Haberin Devamı

Uğur YİĞİT/SİVAS, (DHA)-  SİVAS İl Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı, Şarkışla'da okul müdürleriyle toplantıda bir araya geldi.
Anadolu İmam Hatip Lisesi Şems-i Sivasi Erkek Öğrenci Pansiyonda gerçekleştirilen toplantıda konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı, eğitimde istenilen başarının yakalanabilmesi için okul müdürlerine büyük görev ve sorumluluklar düştüğünü söyledi.
Okul müdürlerinden okullarında huzur ve birlikteliği tesis etmelerini isteyen Savaşçı, "Gerçekten Sivas, eğitim alanında çok büyük yatırımılar aldı. Eski Milli Eğitim Bakanımız İsmet Yılmaz'ın döneminde ilimizin her bir köşesine son derece modern ve donanımlı eğitim yuvaları kazandırıldı. Bizler, valimizin himayesinde birçok proje ve çalışmayı hayata geçiriyor, okullarımızda daha nitelikli bir eğitim ortamı oluşturmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Valimiz Salih Ayhan'ın gerçekten bizlere çok büyük desteği var. Vali bey, her fırsatta, öğretmenlerimizle, okul idarecilerimizle bir araya geliyor, makul olan her talebi karşılamak için gecesini gündüzüne katıyor. Bizlerin de sahip olduğumuz bu imkânları ve desteği en iyi şekilde değerlendirmemiz gerekiyor. Bu konuda sizlere güveniyor, inanıyorum. El ele vereceğiz, sizlerle, öğretmenlerimizle gecemizi gündüzümüze katacağız ve arzu ettiğimiz başarıyı yakalayacağız." dedi.
Valilik himayesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen Sanat Sivas, Spor Sivas ve KÖPRÜ projelerinin de en iyi şekilde uygulanmasını isteyen Savaşçı, "Biz, çocuklarımızı akademik yönden geleceğe hazırlarken, sosyal, sportif ve kültürel faaliyetlerin de içerisinde yer almalarını istiyoruz. Bu projelerin takipçisi olalım ve en iyi şekilde uygulayalım." ifadelerini kullandı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!