Gürün'de anaokulu öğrencileri fidan dikti

Güncelleme Tarihi:

Güründe anaokulu öğrencileri fidan dikti
Oluşturulma Tarihi: Nisan 22, 2019 16:28

Gürün'de anaokulu öğrencileri fidan dikti

Haberin Devamı

Hüsnü Ümit AVCI/Gürün(SİVAS),(DHA)- SİVAS'ın Gürün İlçesi'nde Vilayetler Hizmet Birliği Gürün Anaokulu'nun minik öğrencileri, okul bahçesine fidan dikti. 
Okul bahçesindeki fidan dikimine Gürün İlçe Milli Eğitim Müdürü Muharrem Demir, Şube Müdürleri İlhami Temur, Öner Savaşkan, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Fidan dikiminde minik öğrenciler eğlenceli anlar yaşadı. Dikimin ardından öğrenciler fidanları suladı.
Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu Müdürü Mücahit Çiçek "Bu yaştaki çocuklar görerek, yaparak, yaşayarak öğreniyorlar. Mevsimi olması nedeniyle okulumuzda fidan dikme etkinliği düzenledik. Öğrencilerin ağaç ve doğa sevgisi kazanmasını, çevremizi korumasını sağlamaya çalışıyoruz. Çocuklarımız bahçede fidan dikerken çok eğlendiler. Aynı zamanda fidan dikim aşamalarını görerek öğrenmiş oldular. Çocukların eğitimlerindeki en önemli unsur bizzat olayın içinde olarak, yaparak, yaşayarak, deneyerek öğrenmeleridir. Eğlenerek öğretmek için, çevre bilinci oluşturmak için bugün böyle bir çalışma yaptık. Çocuklarımıza çevre bilincini ve ağaç sevgisini aşılamalıyız" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!