AK Parti Başkan Adayı Bilgin partililerle buluştu

Güncelleme Tarihi:

AK Parti Başkan Adayı Bilgin partililerle buluştu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 01, 2018 18:06

AK Parti Başkan Adayı Bilgin partililerle buluştu

Haberin Devamı

İrfan ÖZŞEKER/SİVAS, (DHA) - AK Parti'den Sivas Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Adalet Bakan Yardımcısı Hilmi Bilgin, kentte partililerle buluştu.
31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti'den Sivas Belediye Başkan Adayı gösterilen Hilmi Bilgin partililerle buluştu. Parti binası önünde gerçekleşen aday tanıtım toplantısına AK Parti Sivas Milletvekilleri İsmet Yılmaz, Habib Soluk, Semiha Ekinci, parti yöneticileri ile çok sayıda partili katıldı. Burada konuşan AK Parti Sivas Belediye Başkan Adayı Hilmi Bilgin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla yola çıktıklarını belirterek, "Bu süreçte partimize, Sivas'ımıza hizmet etmek üzere yola çıkan tüm kardeşlerimizin hepsi birbirinden değerlidir, hepsi hizmete layıktır ama biz elhamdülillah Müslümanız kadere, kısmete ve nasibe inanan insanlarız. İşte bugün burada AK Parti ben değil biz diyerek hep birlikte 2002'den bu güne kadar AK Parti'ye hizmet etmiş tüm kadrolarımızla birlikte bir kez daha sultan şehrimize hizmet etmek üzere huzurlarınızdayız. Bu vesile ile bugüne kadar şehrimize hizmet eden, Sivas'ımızda sessiz devrim yapan, Sivas'ın çehresini değiştiren kurucu il başkanımız, 2 dönem belediye başkanlığımızı yapmış Sami Aydın başkanımıza huzurlarınızda teşekkür ediyorum. İnşallah önümüzdeki süreçte de hem seçim çalışmaları boyunca hem de 1 Nisan'dan itibaren AK Parti ailesi olarak hep birlikte bu güzel şehrimize, kara sevdamız Sivas'a birlikte hizmet etmeye devam edeceğiz'' dedi.
AK Parti'nin hizmet odaklı siyaset yapan bir parti olduğunu belirten Bilgin, AK Parti belediyeciliğinin temelinde 1994 ruhu olduğunu belirterek, ''1994 yılını hatırlayalım. Recep Tayyip Erdoğan sayın Cumhurbaşkanımız İstanbul Belediye Başkanı olduğu zaman İstanbul'un öncesini hatırlayalım. Suları akmayan bir şehir, çöp yığınlarının olduğu bir şehir, trafiğin yoğun olduğu trafikten hareket edilemeyen adeta bitmiş bir İstanbul alan Recep Tayyip Erdoğan anlayışı bugün İstanbul'u dünyanın merkezi haline getirdi. İşte biz 94 ruhuyla AK Partililer olarak şehrimize, beldemize, ilçemize hizmet ediyoruz, hizmet etmeye de devam edeceğiz. İşte yine aynı anlayışla 2004 yılında Sivas'ta da AK Parti belediyeciliği yeni bir ruhla, yeni bir vizyonla şehre vizyon getirdi, sultan şehrimizin çehresini değiştirdi. İnşallah bu hizmet kervanı daha da artarak, daha ileriye götürerek sayın bakanımızın liderliğinde, milletvekillerimizle, sivil toplum örgütlerimizle, basın yayın organlarımızla şehre dair hayali olan, şehre dair sözü olan, şehre dair söyleyecek sözü olan herkesle birlikte kesintiye uğramadan aynı şekilde devam edecek. Gece gündüz demeden hep birlikte çalışacağız. Milletimizin hizmetkarlığına talip olduğumuz bu yolda hep birlikte çalışacağız" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!