Sosyal medyadan kitap çağrısı kaşlık buldu

Güncelleme Tarihi:

Sosyal medyadan kitap çağrısı kaşlık buldu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 05, 2018 13:07

Sosyal medyadan kitap çağrısı kaşlık buldu

Haberin Devamı

ŞANLIURFA, (DHA) – ŞANLIURFA Büyükşehir Belediyesi, sosyal medya üzerinden kitap ve spor malzemesi talebinde bulunan Akdilek Ortaokulu'nun çağrısına karşılık vererek kitap ve spor malzemesi yardımında bulundu.

Büyükşehir Belediyesi, sosyal medya üzerinden kitap ve spor malzemesi talebinde bulunan Akdilek Ortaokulu'na yardımda bulundu.Merkeze 40 kilometre uzaklıktaki 900 öğrencisi bulunan kırsal mahalle okulunun eksikliklerini tamamlamak harekete geçen  Büyükşehir Belediyesi, Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Emin Özçınar, Kütüphaneler Şube Müdürü Murat Müjdeci içerisinde futbol, voleybol ve basketbol topu ile raket takımının yer aldığı spor malzemeleri ile birlikte koliler dolusu kitapları çocuklarla hediye etti. Yapılan yardımla ilgili olarak açıklamada bulunan Genel Sekreter Yardımcısı Özçınar, "Büyükşehir Belediyesi olarak okullarımıza sportif ve kütüphane malzemeleri dağıtıyoruz. Kütüphanelere Şube Müdürü Murat Müjdeci ile beraber okulumuza geldik ve öğrencilerimizle muhabbet ettik. Geleceğimiz olan gençlerimize spor malzemelerimizi verdik ve kütüphanelerine kitap hediye ettik. Bu anlamda okulumuzun ufak tefek eksiklikleri var. Büyükşehir Belediyesi olarak elimizden geldiğince eğitime  tam destek anlamında öğretmenlerimizin emrindeyiz. Yeter ki öğretmenlerimiz çocuklarımızı ve gençlerimizi yetiştirsinler. Akdilek okulumuz çok güzel ve öğretmenlerimizin arasındaki iletişimi çok beğendim. Umarım okulumuzdan nice idareciler, mühendisler, öğretmenler çıkar. Emeklerinden dolayı öğretmenlerime tekrardan  teşekkür ediyorum" dedi.
Akdilek Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Ali Çelikel de "Okulumuzun spor malzemelerinde eksik vardı. Sosyal medyadan Mehmet Emin Özçınar Beyle görüştük. Bize sağ olsun desteklerini eksik etmedi, sesimize kulak verdi. Okulumuza futbol, basketbol, voleybol topu ve raket takımı hediye etti. Çok teşekkür ediyoruz. Bu ziyaretinden dolayı çok memnun kaldık. Eksikliklerimiz giderdiler ve kitap yardımı da yaptılar. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyemize çok teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!