Şanlıurfa’da her sabah 25 bin kişiye çorba dağıtılıyor

Güncelleme Tarihi:

Şanlıurfa’da her sabah 25 bin kişiye çorba dağıtılıyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 22, 2019 15:07

Şanlıurfa’da her sabah 25 bin kişiye çorba dağıtılıyor

Haberin Devamı

ŞANLIURFA, (DHA) – ŞANLIURFA Büyükşehir Belediyesi, sabah saatlerinde hastanelerde tedavi gören hastaların yakınlarına ve esnaflara yönelik 17 noktada kurulan çorba evlerinde günlük 25 bin kişiye sıcak çorba ikramında bulunuyor.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Sosyal Yardım Şube Müdürlüğünce sabah saat 06.30’dan başlayarak 8.30’a kadar hem kent merkezinde bulunan hastanelerde tedavi gören hastaların yakınlarına hem de esnaflara çorba ikram ediyor. 17 noktada mobil ve çorba evinde dağıtılan sıcak çorba ikramından faydalanan vatandaşlar, duyduğu memnuniyeti ifade etti.
Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde 23 gündür yoğun bakımda babasının tedavisinin yapıldığını kaydeden Mehmet Kaya, “Sabahın erken saatlerinde çorba dağıtım yerine geliyoruz. Belediye çalışanları sıcak çorba ekmek ikramında bulunuyor. Bize bu hizmeti sağlayan belediyemize çok teşekkür ediyorum. Allah, bu hizmeti yapanlardan razı olsun” diye konuştu.
Her sabah bu hizmetten yararlandığını kaydeden esnaf Şahin Topçu, “Her sabah buraya gelerek ikram edilen çorbadan içiyoruz. Allah, bu hizmeti sağlayanlardan razı olsun. Çok güzel bir hizmet. Bu hizmetten halkımız da çok memnun. Çok fazla kişi bu hizmetten faydalanıyor. Belki de kahvaltı parası olmayan insanlar gelip burada kahvaltı yapıyor. Çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!