İtfaiyeciler önce dua etti sonra siren çalarak şehir turu attı

Güncelleme Tarihi:

İtfaiyeciler önce dua etti sonra siren çalarak şehir turu attı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 27, 2019 13:24

İtfaiyeciler önce dua etti sonra siren çalarak şehir turu attı

Haberin Devamı

Ali LEYLAK/ŞANLIURFA, (DHA) – ŞANLIURFA’da düzenlenen İtfaiye Haftası etkinlikleri kapsamında itfaiyeciler önce dua yaptı. Ardından peş peşe itfaiye araçlarının sirenlerini çalarak şehir turu attı. 

Şanlıurfa Büyükşehir  Belediyesi tarafından 25 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında kutlanan İtfaiyecilik Haftası dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenlenirken, itfaiye araçları sirenlerini çalarak şehir turu attı. İtfaiyecilik Haftası etkinlikleri kapsamında İtfaiye Daire Başkanlığını ziyaret eden Büyükşehir  Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, İtfaiye Müdürlüğü yetkilileri ve personeline çalışmalarında kolaylıklar diledi. Ardından itfaiye bahçesinde halka oluşturan itfaiye erleriyle birlikte Başkan Beyazgül İtfaiye Duasına katıldı. Yapılan duanın ardından itfaiyeciler, sirenler çalarak şehir turu attı. Peş peşe çalınan siren seslerini duyan bazı vatandaşlar paniğe kapılarak sokağa çıktı. Ne olduğunu almaya çalışan vatandaşlar itfaiye araçları üzerindeki pankartları görmeleri üzerine rahat nefes aldı. İtfaiye haftası dolayısıyla personellerle bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkana Zeynel Abidin Beyazgül,
"Ben öncelikle İtfaiye Haftanızı kutluyorum. İnsanımız için gece gündüz demeden nöbet tutuyorsunuz ve zorlu bir göreviniz bulunuyor. Elbette bizim birimlerimiz içerisinde en fedakârca çalışan birimimiz itfaiyedir. Elbette ki Şanlıurfa’daki itfaiyemizi daha da güçlendirmek ve ileri noktalara götürme hedefimiz var, bugün İtfaiyemize Valimizin direktifleri doğrultusundan göç idaresinden katılan 50 personelimizin tayini yapılarak Şanlıurfa itfaiyemizde bir güçlenme oldu. Buradan Sayın Valimize teşekkür ediyoruz, inşallah bizim bütün birimlerimizde olduğu gibi bu birimimizde de daha ileri ve çağdaş duruma getirmek için çalışmalarımız sürüyor. Tüm itfaiyecilerimizin haftasını kutluyorum” diye konuştu.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!