Görme engelliler için EKPSS kursu

Güncelleme Tarihi:

Görme engelliler için EKPSS kursu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 23, 2019 15:34

Görme engelliler için EKPSS kursu

Haberin Devamı

Ali LEYLAK/ŞANLIURFA, (DHA) - ŞANLIURFA'nın Haliliye Belediyesi, Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavına (EKPSS) girecek görme engelliler için kurs düzenledi. Kursu ziyaret eden Başkan Canpolat, “Haliliye Belediyesi ilklerin ve yeniliklerin Belediyesi olmaya devam edecektir” dedi.
Haliliye Belediyesi tarafından açılan, 20 görme engelli kursiyerin katıldığı EKPSS hazırlık kurslarında katılımcılara matematik, Türkçe, tarih ve coğrafya dersleri veriliyor. Kursu ziyaret eden Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, öğretmen ve engelli kursiyerlerle bir süre sohbet ederek sorunlarını dinledi. Kursiyerlere başarı temennisinde bulunan Canpolat, gazetecilere yaptığı açılamada, görme engellilere yönelik bir kurs düzenlediklerini söyledi.
Amaçlarının görme engelli vatandaşların topluma daha yararlı bireyler haline gelmesini sağlamak olduğunu ifade eden Canpolat, "Haliliye Belediyesi olarak, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz kurslarına devam ediyor. Bu kapsamda 3 Aralık Dünya Engelleri Günü münasebetiyle Haliliye Belediyesi görme engelli kardeşlerimiz için E-KPSS ile ilgili kurs başlattık. Kursumuz başlamış durumda inşallah görme engelli kardeşlerimiz topluma daha yararlı bireyler haline getirilmesi adına bizler burada kurslarımız vereceğiz. Engelli kardeşlerimizle bir araya geldik. Bizlerden bir de servis talepleri, oldu. Bu servis taleplerine de yerine getireceğiz. Hep birlikte Haliliye Belediyesi olarak, vatandaşlarımızın sosyal anlamda hayatlarını her karesinde yer almak adına, onların hayatlarını kolaylaştırmak adına belediyemiz vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam edecektir. Görme engelli vatandaşlarımız için açtığımız kursumuzda bölgede ve Şanlıurfa’da tektir. Haliliye Belediyesi ilklerin ve yeniliklerin Belediyesi olmaya devam edecektir." şeklinde konuştu.
Görme engelli kursiyerler de Başkan Canpolat'a desteklerinden dolayı teşekkür etti
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!