Ceylanpınar'de belediyeden vatandaşa kandil simidi

Güncelleme Tarihi:

Ceylanpınarde belediyeden vatandaşa kandil simidi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 20, 2018 11:48

Ceylanpınar'de belediyeden vatandaşa kandil simidi

Haberin Devamı

Şafak SAĞ/CEYLANPINAR (Şanlıurfa), (DHA)- CEYLANPINAR Belediyesi'nin kandil simidi ikramı vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü.
Ceylanpınar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından ilçe merkezinde gerçekleştirilen kandil simidi ikramını Belediye Başkanı Menderes Atilla yaptı. Belediye Başkanı Menderes Atilla tarafından ikram edilen kandil simitlerini alan, gelenek ve göreneklerin devam ettirilmesini memnuniyetle karşılayan vatandaşlar teşekkür ettiler.
Mevlidi nebi haftası münasebetiyle Ceylanpınar Belediyesi olarak çeşitli etkinlikler yapılacağını ifade eden Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, şöyle dedi:
"'Bu hafta belediye olarak halkımızla beraber mutlu bir şekilde idrak edeceğiz. Bu bağlamda bugün çarşı merkezinde yaptırmış olduğumuz kandil simitlerimizi dağıtımını gerçekleştireceğiz vatandaşlarımızla kandilimizi kutlamış olacağız. Bu mutlu günde vatandaşlarımızla hemşerilerimizle  hep beraber peygamber efendimizi anmış olacağız. Onun güzelliklerini bir birimize anlatmış olacağız. Belediye olarak Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüzün öncülüğünde hafta boyunca çeşitli yerlerde bu konuda etkinliğimiz olacak. Başta Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz olmak üzere tüm ekibine ayrı ayrı teşekkür ederim. Tüm İslam alemine mevlid kandilimiz hayırlı uğurlu olsun. Ceylanpınarlı ve Urfalı hemşerilerimize özelliklede tüm İslam alemine hayırlı uğurlu olsun. Biz Peygamber efendimiz S.A.V yolundan yürüsek hiç bir zaman hiç bir sıkıntı çekmemiş olacağız. Yeter ki Peygamber efendimizin açmış olduğu yolda hareket edelim. Allah birlik ve beraberliğimizi daim etsin diliyorum. Allah tüm İslam alemine güç kuvvet versin diliyorum. Hepimizi ve tüm İslam alemini Afetlerden korusun diyorum tekrar tüm kandilimiz hayırlı uğurlu olsun."
​FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!