Ceylanpınar'da, 'uyuşturucu ile mücadele' toplantısı

Güncelleme Tarihi:

Ceylanpınarda, uyuşturucu ile mücadele toplantısı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 10, 2018 11:41

Ceylanpınar'da, 'uyuşturucu ile mücadele' toplantısı

Haberin Devamı

Şafak SAĞ/CEYLANPINAR (Şanlıurfa), (DHA)- CEYLANPINAR Kaymakamı Mehmet Keklik Başkanlığında, uyuşturucu ile mücadeledeki kararlılık, ilave alınacak tedbirler, sosyal farkındalık projelerin planlanması konularını içeren toplantı gerçekleştirildi.

Kaymakamlık toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Kaymakam Mehmet Keklik, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Yılmaz Yıkmaz, İlçe Emniyet Müdürü Aydın Özdoğan ve uyuşturucu ile mücadelede görevli kurum müdürleri katıldı.

Katılımcılar toplantıda, ailelerin ve toplumun karşılaşabilecekleri çeşitli risklere yönelik önlemler alınması gerektiği konularında hem fikir olduklarını belirttiler.

Önemli bir sorun haline gelen uyuşturucunun başta gençlik olmak üzere toplumda belli yaş grubu dâhil ciddi bir sıkıntı haline geldiğini belirten Ceylanpınar Kaymakamı Mehmet Keklik, uyuşturucu ile mücadeleyi tüm kamu kurum ve kuruluşlar ile toplumun her kesiminin yapması gereken bir çalışma olduğunu ifade etti.

Uyuşturucuyu kullananların sadece kendilerine zarar vermediğini toplumun tüm kesimlerinin zarar gördüğünü, gençlerimizin bu tür ortamlardan uzaklaştırılmaları için eğitimin yanı sıra sportif faaliyetlere yönlendirilmeleri gerektiğini belirten Kaymakam Keklik,  yapılacak çalışmalar arasında metruk binaların yıkılmasının gerekli olduğunu, daha önce emniyet ve jandarma birimleri tarafından tespit edilen bu metruk binaların çok kısa süre içerisinde yıkımını gerçekleştirilmesinin gerekli olduğunu söyledi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!