Beyazgül'den, Çiftçi'ye ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Beyazgülden, Çiftçiye ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Aralık 05, 2018 14:04

Beyazgül'den, Çiftçi'ye ziyaret

Haberin Devamı

ŞANLIURFA,(DHA) – ŞANLIURFA’da AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zeynel Abidin Beyazgül, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'yi ziyaret etti.

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zeynel Abidin Beyazgül, partililer ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'yi ziyaret etti. Görüşmenin ardından Başkan Nihat Çiftçi ve Zeynel Abidin Beyazgül, ortak açıklama yaptı.
Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, 31 Mart için aday olmadığını ve yeni adayın Beyazgül olduğunu belirterek, "2001 yılında başlamış olduğumuz AK Parti yolculuğunda bir çok kademede görevlerde bulunduk. 10 yıldır Belde Belediye Başkanlığından başlayan bir yönetim sürecini Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve Tarihi Kentler Birliği Başkanlığı ile sürdürerek Allah’ın izni ile 31 Martta sonlandıracağız. Yerel yönetimlerde seçim sürecine giriyoruz. Ben adayımıza, partimize ve tüm camiaya hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Adayımız Zeynel Abidin Beyazgül’e başarılar diliyorum" dedi.
Zeynel Abidin Beyazgül de Çiftçi'ye bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti.
FOTOĞRAFLI  

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!