Başkan Çiftçi: Maaşımızı hak etmenin değeri içerisindeyiz

Güncelleme Tarihi:

Başkan Çiftçi: Maaşımızı hak etmenin değeri içerisindeyiz
Oluşturulma Tarihi: Kasım 27, 2018 15:21

Başkan Çiftçi: Maaşımızı hak etmenin değeri içerisindeyiz

Haberin Devamı

ŞANLIURFA, (DHA) – ŞANLIURFA Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, partisinin 31 Mart’ta kendisini aday göstermemesi üzerine yeni başkan adayı olarak açıklanan AK Parti eski il Başkanı Zeynel Abdin Beyazgül’e sahip çıkılmasını isteyerek, "Bu süreç içerisinde yine açılışlarda, temel atmalarda görüşeceğiz. Çünkü son dakikaya kadar, çoluk çocuğumuza yedirmiş olduğumuz o nafaka maaşımızı hak etmenin değeri içerisindeyiz. Zaman içerisinde bu daha da anlaşılacak" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak AK Parti eski İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ün ismini açıklamasının ardından, mevcut başkan Nihat Çiftçi, gazetecilere açıklamada bulundu. Konuşmasına ilk olarak 2001 yılından bu yana parti teşkilatlarındaki görevlerinden bahsederek başlayan Başkan Çiftçi, "Her zaman şehrimin daha da gelişmesi için emek sarf ettim" dedi.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Şeref Salonu'nda düzenlenen basın açıklamasında konuşan Çiftçi, "Her ilçeye dokunduk, her ilçede çok önemli projeler gerçekleştirdi. 18 yıllık bu mücadelemde başta aileme, eşim, çocuklarım, akrabalarım, Şanlıurfalı destek verenler, benimle bu yükü paylaşan çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu kararı daha önce vermiştim. 3 ay önce Cumhurbaşkanımızla görüştüm, bir sonraki görüşmem 2 ay öneydi. Kendisine sağlık sebeplerinden ötürü affımızı istedik. Dolayısıyla bu adaylık yarışında, bir yarış içinde değildim. Aday adaylığında bir yarışma söz konusuydu. Ve neticesinde Zeynel Abidin Beyazgül kardeşimize bu adaylık verildi. Rabbim hayırlı uğrulu etsin. Kendisine başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.
"GÖREVİMİZİN BAŞINDAYIZ"
Yerel seçimlere kadar çalışmalara devam edeceğini belirten Çiftçi, "Bizim 31 Mart'a kadar Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevimiz devam ediyor. Bu süreç içerisinde yine açılışlarda, temel atmalarda görüşeceğiz. Çünkü son dakikaya kadar, çoluk çocuğumuza yedirmiş olduğumuz o nafaka maaşımızı hak etmenin değeri  içerisindeyiz. Zaman içerisinde bu daha da anlaşılacak. Yine Şanlıurfa'dayız. Ben Şanlıurfa'da yaşayacağım. Kalkıp ta başka yere gidecek halimiz yok. Çünkü ben bu topluma hizmet ederken kimseye minnet duymadım ve kimseden bir beklenti içerisinde değildim. Yanı başımızdaki illerde, büyükşehirlerde ne varsa onu Şanlıurfa'mıza getirmeye çalıştık. 12 bin yıllık bu kadim şehrin değerlerinin farkında olarak hizmet ettik. Tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!