Türkiye’deki otelciler Samsun’da buluşacak

Güncelleme Tarihi:

Türkiye’deki otelciler Samsun’da buluşacak
Oluşturulma Tarihi: Ekim 25, 2018 10:31

Türkiye’deki otelciler Samsun’da buluşacak

Haberin Devamı

Tolga BİRGÜCÜ/SAMSUN, (DHA) - KARADENİZ Turistik İşletmeciler Derneği (KATİD) Başkanı ve Türkiye Otelciler Birliği (TÜROFED) Yönetim Kurulu üyesi Murat Toktaş, Cumhurbaşkanlığı koordinesinde gerçekleşecek olan 19 Mayıs 2019 kutlamaları kapsamında, Türkiye’deki tüm otellerin temsilcilerinin Samsun’a geleceğini açıkladı.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkarak Milli Mücadeleyi başlattığı günün 100’üncü yıldönümü olan 19 Mayıs 1919’un kutlanma etkinlikleri Cumhurbaşkanlığı’nın koordinesinde gerçekleşecek. Karadeniz Turistik İşletmeciler Derneği (KATİD) Başkanı ve Türkiye Otelciler Birliği (TÜROFED) Yönetim Kurulu üyesi Murat Toktaş, etkinlikler kapsamında Türkiye’deki tüm otellerin ve tesislerin temsilcilerini Samsun’da buluşturacaklarını duyurdu.

‘5 BİN TESİSİN TEMSİLCİSİ GELİYOR’

Murat Toktaş, “KATİD olarak, ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a çıkışı ile milli mücadelenin başlamasının 100'ncü yılında gerçekleşecek 19 Mayıs kutlamaları çerçevesinde kentimizde ciddi bir organizasyon planladık. 100. yıl etkinlikleri kapsamımda, Nisan ayında, Türkiye’deki tüm otellerin temsilcilerini Samsun’da buluşturacağız. Ülke genelindeki 5 bin tesisi temsilen oylamayla seçilen 20 kişi Samsun’da olacak. Ayrıca daha önce bir örneği olmayan programa imza atacağız. 16 bölge derneğimizin başkanları ve yönetim kurulu üyeleri de kendimize gelecekler ve bu süreçte Samsun’da, Türkiye Otelciler Federasyonu’nun (TÜROFED) yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirecekler. Bu program, kentimizin tanıtımı açısından büyük rol oynayacak. Bizler, bu kutlamaları sadece 19 Mayıs ve 100’üncü yıl kutlamasına değil tüm yıla yaymak istiyoruz. Bu etkinlikleri yıl boyunca sürdürmek istiyoruz” dedi.

‘DUYURULARI BİZLER YAPABİLİRİZ’

“Her şeyi kamudan beklemenin yanı sıra, bizler de elimizi taşın altına koyacağız” diyen Murat Toktaş, “19 Mayıs etkinlikleri çerçevesinde yapılacak çalışmaların duyurusu yapma konusunda, bizler bölgedeki tüm tesislerimizde çalıştığımız acenteler ve tesisler aracılığı ile rol almak istiyoruz. Bu büyük bir organizasyon işidir. Bizim profesyonel olan bir yanımız da organizasyondur. Kentte yapılacak çalışmaların organizasyonu ile ilgili herhangi bir komite veya heyet kurulur ise bizler de o heyetin içerisinde yer alarak çalışmalara destek verebiliriz. Kısacası bize ne düşüyorsa, bölge derneği olarak göreve ve çalışmaya hazırız" açıklamasında bulundu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!