Samsun Teknopark, İTÜ Big Bang 2018’de

Güncelleme Tarihi:

Samsun Teknopark, İTÜ Big Bang 2018’de
Oluşturulma Tarihi: Aralık 02, 2018 13:28

Samsun Teknopark, İTÜ Big Bang 2018’de

Haberin Devamı

Tolga BİRGÜCÜ/SAMSUN, (DHA) - Samsun Teknopark mentor-mentee TGB kapsamında İstanbul Teknik Üniversitesi Çekirdek Kuluçka Merkezi tarafından düzenlenen, Türkiye’nin en iyi girişimcilik organizasyonu “Big Bang Start Up Challenge” etkinliğine katıldı. Etkinlikte girişimcilere 21 Milyon TL’lik ödül verildi.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) öğrencilerinden oluşan 55 girişimci adayıyla Samsun’dan hareket eden Teknopark yetkilileri etkinlik günü İstanbul’da önce 55 girişimci adayıyla İTÜMagnet ve İTÜÇekirdek’i gezerek girişimcilik hakkında bilgi aldılar ve girişimcilerin hangi ortamlarda neler yaptıklarını gözlemlediler. Bu gezinin ardından Big Bang etkinliğinin gerçekleştirileceği İstanbul Uniq Hall Sahnesi’ne geçen Samsun Teknopark Kafilesi İTÜ Arıteknokent tarafından kendilerine ayrılan alandaki yerlerini aldılar. Etkinlik sahne şovuyla başladı ve ardından sunucu Serdar Kuzuloğlu programı başlattı. İTÜ ve İTÜÇekirdek’in tanıtım sunumlarıyla başlayan ‘Big Bang Start-up Challenge’ binlerce girişim arasından seçilen 20 girişimin sunumuyla devam etti. Sunumların ardından ödüller ve yatırımlar açıklandı. 21 Milyon TL’lik ödül ve yatırımın yapıldığı Big Bang sahnesinde girişimcilere can suyu niteliğinde ödül ve yatırım yapılmış oldu. 

100. YILA ÖZEL LOGO
Samsun Teknopark’ın öncülüğünde OMÜ’lü 55 girişimci adayının İstanbul’a gitmesi için OMÜ araç sponsoru olurken, girişimcilerin giymesi için tasarlanan sweatshirt ve yemek sponsoru ise Samsun Teknopark firması WocGen Kurumsal ERP Çözümleri oldu. Samsun Teknopark tasarlattığı sweatshirtlerde 19 Mayıs’ın 100. yılını da unutmayarak kol kısmına 100. yılı anımsatan logo yaptırdı. Etkinlik sonunda Samsun Teknopark Girişimcileri Big Bang Sahnesi’ne inerek İTÜ ArıTeknokent Genel Müdürü Doç. Dr. Deniz Tunçalp ve Program Sunucusu Serdar Kuzuloğlu ile toplu fotoğraf çekindi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!