Samsun'da 'Gönüllüler Günü' kutlandı

Güncelleme Tarihi:

Samsunda Gönüllüler Günü kutlandı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 06, 2018 12:21

Samsun'da 'Gönüllüler Günü' kutlandı

Haberin Devamı

Tayfur KARA-Hüseyin KALAY/SAMSUN,(DHA) - SAMSUN'da çeşitli Sivil Toplum Kuruluşları'ndan 250 gönüllü bir araya gelerek 'Dünya Gönüllüler Günü’nü kutladı.  

İğne Deliği Gençlik Merkezi'nde bir araya gelen TURMEPA, Balaçlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, İlk İş Babalık Platformu, Özgecan Kadın Koordinasyon Merkezi, SAMWOS, Toplum Gönüllüleri Vakfı, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı, Genç Kızılay gönüllüleri Grup Notasızlar'ın sahne aldığı eğlencede buluştu. Türkiye İstatistik Kurumu'nun son 50 yıllık verilerine göre, Karadeniz'de bulunan balık türlerinin yarısının yok olduğunu ifade eden Ondokuz Mayıs Üniversitesi Deniz Elçileri Topluluğu'nda gönüllü Lara Su Yıldıran, "Böylesine veriler karşısında TURMEPA olarak su altı değerlerimizi korumayı amaçlıyoruz. Dünya Gönüllüler Günü'nde bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz ve daha iyi bir dünya için mücadele etmeye devam edeceğiz" dedi.

Günlerini kutlamak üzere bir araya gelen STK'lar adına açıklamalarda bulunan Damla Balçık ise, "Bizler Dünya Gönüllüler Günü'nde iyiliği çoğaltmak adına buluştuk. Ve biliyoruz ki önce gönüllüler harekete geçer" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!