Sakarya'da 'Sosyal Başarı ve Girişimcilik' zirvesi

Güncelleme Tarihi:

Sakaryada Sosyal Başarı ve Girişimcilik zirvesi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 12, 2018 15:49

Sakarya'da 'Sosyal Başarı ve Girişimcilik' zirvesi

Haberin Devamı

SERDİVAN(Sakarya), (DHA) - SOSYAL Hizmet ve Yaşam Boyu Eğitim Derneği'nce gerçekleştirilen, ev sahipliğini Sakarya Üniversitesi Sosyal Hizmet Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mehmet Zafer Danış'ın üstlendiği 'Sosyal Başarı ve Girişimcilik Zirvesi' nde uzmanlar, başarılı ve sağlıklı yaş alma, kariyer geliştirme, güçlü birey, güçlü aile ve toplum, yaşam boyu gelişim konularında sunumlarda bulundu.

Sosyal Hizmet ve Yaşam Boyu Eğitim Derneği tarafından gerçekleştirilen, ev sahipliğini Sakarya Üniversitesi Sosyal Hizmet Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mehmet Zafer Danış'ın üstlendiği 'Sosyal Başarı ve Girişimcilik Zirvesi' Serdivan Kongre ve Kültür Merkezi'nde yoğun katılımla gerçekleşti. Zirveye Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, ABD Detroit Fahri Başkonsolosu ve Michigan State Üniversitesi Rektör Danışmanı Nurten Ural, Cumhurbaşkanı danışmanlarından Ahmet Oruç'un yanı sıra, kamu kurum ve kuruluşları temsilcileri, akademisyenler, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, çeşitli üniversite ve bölümlerden öğrenciler ile konuya ilgi duyan vatandaşlar katıldı. Prof. Dr. Mehmet Zafer Danış'ın yaptığı açılış konuşması ile başlayan zirve iki oturum şeklinde yapıldı.

İlk oturumda İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Sağlık Bilimleri Fakültesi Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Taner Artan'ın 'Başarılı ve Sağlıklı Yaş Alma', Sosyal Hizmet Uzmanı Ufuk Coşkun 'Kariyer Geliştirmek ve Sınıf Atlamak' konulu sunumları ile gerçekleşti. İkinci oturumda ise psikoterapist ve aile danışmanı Murat Halisçelik 'Güçlü birey, güçlü aile, güçlü toplum' isimli sunumunu ve son olarak İstanbul Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. İsmet Galip Yolcuoğlu 'Yaşamın Anlamı, Yaşam Boyu Gelişim' isimli sunumlarını yaptı. Konferans sonunda katılımcılar eğitimden duydukları memnuniyeti dile getirerek, yetişkin eğitimini amaçlayan bu tür eğitimlere büyük ihtiyaç duyulduğunu belirtti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!