Rize OSB’de ikinci etap çalışmaları devam ediyor

Güncelleme Tarihi:

Rize OSB’de ikinci etap çalışmaları devam ediyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 04, 2019 17:40

Rize OSB’de ikinci etap çalışmaları devam ediyor

Haberin Devamı

Arzu ERBAŞ/RİZE (DHA) - RİZE Valisi Kemal Çeber, Rize Organize Sanayi Bölgesi’ne (OSB) yoğun ilgi olduğunu belirterek “Devam eden ikinci etap çalışmasının tamamlanması ile artacak fabrika sayısı ile istihdama büyük katkı sağlanacak” dedi.

Rize Valisi Kemal Çeber başkanlığında gerçekleştirilen “Haftaya Başlangıç” toplantısında bu hafta Ticaret İl Müdürü Osman Köseoğlu, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Ercüment Yüksel Cinel ve Rize Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Hasan Günal sunum yaptı. Rize’de ki kurumlar arasındaki koordinasyonu ve etkili iletişimi sağlamak amacıyla gerçekleştirilen toplantıda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın hafta sonunda Rize’deki programını değerlendiren Vali Çeber, Rize’de ki kurum amirlerinin işlerine olan hakimiyetinden dolayı da bu süreçte hiçbir aksama yaşanmadığını belirterek, bundan dolayı başta İl Jandarma ve İl Emniyet Müdürlüğü olmak üzere tüm kuruluşlarını amirlerine ve personeline teşekkür etti.

Vali Kemal Çeber Rize’nin bir sanayi şehri olmamasına rağmen Rize Organize Sanayi Bölgesine yoğun ilgi olduğunu belirtti. Çeber, “Altyapı çalışmaları büyük ölçüde tamamlanmış olan Rize OSB’ne ilgi oldukça büyük. Bu alanda faaliyette bulunan fabrikalara baktığınızda hepsi de büyük ve isim yapmış bilindik firmalar. Buda Rize OSB’nin ne denli tercih edildiğinin bir göstergesidir. Rize OSB’de ikinci etap çalışmalarına başlanmış durumda. Belirlenen yenin alanların da OSB katılmasıyla hem fabrika sayısı artacak hem de istihdama büyük bir katkı sağlamış olacak” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!