Vali Coşkun, Yarpuz Köyü'nde yol yapım çalışmalarını inceledi

Güncelleme Tarihi:

Vali Coşkun, Yarpuz Köyünde yol yapım çalışmalarını inceledi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 06, 2018 14:36

Vali Coşkun, Yarpuz Köyü'nde yol yapım çalışmalarını inceledi

Haberin Devamı

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) - OSMANİYE Valisi Ömer Faruk Coşkun, merkeze bağlı Yarpuz Köyü'ne, Köylerin Altyapısının Desteklenmesi (KÖYDES) projesi kapsamında yapılan köy içi parke yollarda inceleme ve denetlemelerde bulundu.
Ziyarette İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Tamer Bilacan, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Altun, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Yanık ve İl Genel Meclisi Üyeleri de yer aldı.
Yapılan hizmetleri yerinde incelemek için Yarpuz Köyü ziyaretini gerçekleştirdiğini ifade eden Vali Coşkun, KÖYDES kapsamında merkez ilçedeki 29 köye 95 Bin metrekare parke yol yapıldığını söyledi. Coşkun, bu kapsamda son çalışmanın devam ettiği Yarpuz köyüne yapılmakta olan toplam 6000 metrekarelik köy içi parke yolun tamamlanmak üzere olduğunu kaydetti. Köye yapılan içme suyu isale hattının tamamlandığını da belirten Vali Coşkun, su deposunun yapımının ise devam ettiğini, hizmetlerin aralıksız bir şekilde sürdüğünü ifade ederek, bu hizmetlerin temel gayesinin vatandaşın en rahat koşullarda yaşamasını sağlamak olduğunu kaydetti. Yarpuz Köyü Muhtarı Şaban Savcı'dan köy hakkında bilgi alan Vali Coşkun, köy ve ilçe ziyaretlerinin devam edeceğini sözlerine ekledi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!