Vali Coşkun, Toplum Ruh Sağlığı Merkezi'ni ziyaret etti

Güncelleme Tarihi:

Vali Coşkun, Toplum Ruh Sağlığı Merkezini ziyaret etti
Oluşturulma Tarihi: Ekim 19, 2018 11:34

Vali Coşkun, Toplum Ruh Sağlığı Merkezi'ni ziyaret etti

Haberin Devamı

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) - OSMANİYE Valisi Ömer Faruk Coşkun, Toplum Ruh Sağlığı Merkezi'ni ziyaret etti.
Vali Coşkun'un ziyaretinde İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Öznavruz, İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan Çelik, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hamit Coşkun, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Loğoğlu, Osmaniye Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Doktor Tamer Gülsur ve Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Özener de yer aldı.
Ziyarette Psikiyatri Uzmanı Doktor Şemsi Soner Özdemir yapılan çalışmalar hakkında Vali Coşkun’a bilgi verdi. Merkezin 2016 yılında hizmete açıldığını ifade eden Özdemir, ruh sağlığı sorunları yaşayan vatandaşların tedavisinin yapıldığını söyledi.
Merkezin müzik odası, kütüphane, resim, el işi salonu bölümlerini ziyaret eden Vali Coşkun’a tedavi gören hastalar mini bir konser verdi. Vali Coşkun, ziyareti sonrasında yaptığı açıklamada, vatandaşa daha nitelikli sağlık hizmetleri verilmesi noktasında, bu ve benzeri merkezlerin giderek çoğalacağını ve niteliklerinin artacağını söyledi. Coşkun, "Sağlık kurumlarımız gerek başvuran hasta profilini değerlendirip ihtiyaçları belirleyerek gerekse hizmetlerin geliştirilmesi bakımından neler yapılabileceği hususunu araştırarak kendi standartlarını daha da yükseltecektir" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!