Vali Coşkun, Huzurevi sakinleriyle bir araya geldi

Güncelleme Tarihi:

Vali Coşkun, Huzurevi sakinleriyle bir araya geldi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 02, 2019 10:15

Vali Coşkun, Huzurevi sakinleriyle bir araya geldi

Haberin Devamı

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) - OSMANİYE Valisi Ömer Faruk Coşkun ve protokol üyeleri, huzurevi sakinleri ile bir araya geldi.
Vali Coşkun, Özden Huzurevi sakinleri ile Vali Celalettin Cerrah Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi öğrencileri tarafından yapılan resim ve el sanatları sergisini gezerek, sergilenen eserler hakkında bilgi aldı. Daha sonra, Dünya Yaşlılar Günü münasebetiyle düzenlenen Bocce turnuvası kapsamında, Özden Huzurevi Bocce Takımı ile Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Bocce Takımı arasında oynanan final maçını izleyen Vali Coşkun, müsabakanın şampiyonu olan Özden Huzurevi Bocce Takımına kupa ve madalyalarını vererek, takımın tüm oyuncularını tebrik etti. Vali Coşkun, müsabakaya katılan tüm takımların oyuncularını tebrik ederek, müsabakanın düzenlenmesinde emeği ve katkısı olan herkese teşekkür etti.
Final maçının ardından Vali Ömer Faruk Coşkun ve protokol mensupları, Huzurevi sakinlerine karanfiller vererek, Dünya Yaşlılar Gününü kutladılar. Huzurevi sakinleri ile bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Vali Coşkun, “Tüm büyüklerimize sağlık ve afiyet içerisinde mutlu ve huzurlu bir ömür diliyorum" dedi.
Özden Huzurevi Sakini Erdinç Tikenoğulları ise bu özel günde kendilerini yalnız bırakmayan başta Vali Coşkun olmak üzere herkese teşekkür ederek, “Toplumsal yaşamın temel kuralı karşılıklı sevgi ve saygıdır. Yaşlılara bugün gösterilecek sevgi ve saygı gelecek kaygılarını azaltacak, hangi yaşta olursa olsun tüm bireylerin yaşama güvenle bakmalarını sağlayacaktır. Unutmayalım ki hepimiz yarının yaşlılarıyız.” diye konuştu.
Program, Kadirli Engelsiz Yaşam Merkezi Halk Oyunları Ekibi gösterisi ve Kadirli Engelsiz Yaşam Merkezi sanatçısı Ceyhan Kara’nın halk müziği eserlerinden oluşan mini konseri ile sona erdi. Program sonunda Vali Coşkun, halk müziği sanatçısı Ceyhan Kara’yı ve Kadirli Engelsiz Yaşam Merkezi Halk Oyunları Ekibi üyelerini tek tek tebrik ederek, programın düzenlenmesinde emeği ve katkısı olan herkese teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!