Üniversiteli gençlere, 'İş Kulübü' tanıtıldı

Güncelleme Tarihi:

Üniversiteli gençlere, İş Kulübü tanıtıldı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 07, 2019 10:50

Üniversiteli gençlere, 'İş Kulübü' tanıtıldı

Haberin Devamı

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) - OSMANİYE Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğü ile Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi arasında imzalanan protokol kapsamında, üniversite öğrencilerine İş Kulübü faaliyetleri tanıtılıyor.
İl Müdürü Ahmet Altunkaynak, iş kulüplerinde; çalışmak isteyen herkese göre bir iş bulunduğu, o işe girebilmek için neler yapılması gerektiği, tecrübe sahibi olmadan da iş bulunabileceği, hangi yollarla iş arayabilecekleri, iyi bir özgeçmişin nasıl hazırlanacağı, iş görüşmelerinde nasıl davranılması gerektiği ve işe kabul edilmek için küçük ama önemli detayların anlatıldığını söyledi.
İş Kulübünde eğitim veren, İş Kulübü Lideri İpek Manav Koç, Üniversite kampüsü içerisinde öğrencilere İş Kulübü faaliyetlerini anlatarak, "Eğitim gruplarına kayıtlarını alıyoruz. Faaliyetlerimiz kapsamında mezun olmayı bekleyen öğrencilere, özgeçmiş hazırlama,iş arama kanalları, kendini ve meslekleri tanıma, mülakat teknikleri, örnek olay üzerinden grup mülakatı, işveren beklentileri konularında çok yönlü bir eğitim veriyoruz." dedi.

FOTOĞAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!