TOBB Başkanı Rifat Hisacıklıoğlu’na Fahri Doktora unvanı

Güncelleme Tarihi:

TOBB Başkanı Rifat Hisacıklıoğlu’na Fahri Doktora unvanı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 17, 2019 11:46

TOBB Başkanı Rifat Hisacıklıoğlu’na Fahri Doktora unvanı

Haberin Devamı

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) - OSMANİYE Korkut Ata Üniversitesi tarafından, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'na Fahri Doktora unvanı verildi. OKÜ 15 Temmuz Şehitler Amfisindeki törenin açılış konuşmasını yapan  OKÜ Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, "Bugüne kadar Türkiye’mize, özelde Osmaniye’mize yaptığı katkıların bir takdir ve şükran ifadesi olarak Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Senatörleri tarafından girişimcilik, inovasyon ve teknoloji odaklı milli ekonominin gelişmesine, Türkiye’nin otomobili projesi başta olmak üzere ülkemizin yerli üretim hamlesine yapmış olduğu katkılar ile dördüncü sanayi devrimi, dijital dönüşüm, e-ticaret, e-ihracat ve benzeri inovativ anlayışları, girişimcilik ekosisteminin gündemine taşıyarak, yaygınlaşmasını sağlayan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'na  İşletme anabilim dalında fahri doktora unvanı takdim edilmesine Senatörlerimizin oybirliği ile karar verilmiştir"dedi.
Rifat Hisarcıklıoğlu’nun özgeçmişinin okunmasının ardından, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Türk tarafından TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’na Fahri Doktora diploması takdim edildi.

Hisarcıklıoğlu, Osmaniye’de bulunmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu ifade ederek “Yıllar içinde birçok toplantıya katılıyorum ama benim en mutlu olduğum anlar üniversite ortamlarıdır. Özellikle genç kardeşlerime baktığım zaman ülkemin geleceğini görüyorum, umutlanıyorum ve daha hevesle çalışma azmine kavuşuyorum. Bugün Korkut Ata Üniversitemizde olmaktan büyük mutluluk duyuyorum" diye konuştu. Sözlerinin devamında Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi gibi dinamik bir üniversiteden fahri doktora unvanı almanın kendisi için büyük bir gurur kaynağı olduğunu belirten Hisarcıklıoğlu, Üniversite Senatosuna ve Yönetim Kuruluna teşekkür etti. Konuşmasının devamında Girişimcilik konusunda konuşan Hisarcıklıoğlu, tüm gençlere başarılar diledi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!