PKK sığınağında güneş paneli ele geçirildi

Güncelleme Tarihi:

PKK sığınağında güneş paneli ele geçirildi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 15, 2019 17:43

PKK sığınağında güneş paneli ele geçirildi

Haberin Devamı

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA)- OSMANİYE'de, Amanos Dağı eteklerinde, güvenlik güçlerince gerçekleştirilen arazi arama- tarama faaliyetleri sırasında, terör örgütü PKK mensuplarınca kullanıldığı değerlendirilen sığınakta toprağa gömülü güneş paneli, pil bloğu ve yaşam malzemesi ele geçirildi.
İl Jandarma Komutanlığı emrindeki Jandarma Özel Harekat Tabur Komutanlığı (JÖH) timlerince Merkez ilçe Küllü köyü Havşu tepe sınırları içerisinde terör örgütüne yönelik operasyon başlatıldı.
Bu kapsamda, bölgede yapılan arazi arama tarama faaliyeti sırasında, bölücü terör örgütü mensupları tarafından kullanıldığı değerlendirilen bir noktada toprağa gömülü vaziyette, 1 güneş paneli, 4'lü bantlanmış 3 pil bloğu, 5 metre kablo, uzun namlulu silah kılıfı, siyah renkli yelek, ayakkabı, 2 tişört, sprey boya ve hesap makinesi ele geçirildi.
OLAY YERİNDE İMHA EDİLDİ
Ele geçirilen malzemelerle ilgili olarak Osmaniye Cumhuriyet Savcılığının bilgisi doğrultusunda, delil niteliği taşıyan ve üzerinde iz ve delil bulunduğu değerlendirilen malzemeler, olay yeri inceleme timi tarafından Jandarma Kriminal Daire Başkanlığı'nda incelenmek üzere muhafaza altına alındı. Taşınmasında ve bulundurulmasında sakınca bulunan malzemeler ile diğer ele geçen malzemelerin yerinde imha edilerek soruşturma başlatıldığı bildirildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!