Özel Harekât Polisleri Hakkari'ye uğurlandı

Güncelleme Tarihi:

Özel Harekât Polisleri Hakkariye uğurlandı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 16, 2019 16:22

Özel Harekât Polisleri Hakkari'ye uğurlandı

Haberin Devamı

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) - HAKKARİ'de teröristlere yönelik yürütülen operasyonlara katılmak üzere geçici görevle bölgeye gidecek olan 63 Özel Harekât Polisi için Osmaniye İl Emniyet Müdürlüğü Özel Harekât Şube Müdürlüğü'nde uğurlama töreni düzenlendi. Programa, Osmaniye Valisi Ömer Faruk Coşkun, Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya ve İl Emniyet Müdürü Ahmet Selçuk Okumuş katıldı.
Vali Ömer Faruk Coşkun ve Milletvekili İsmail Kaya, polislerin kazasız belasız bir şekilde görevlerini tamamlayıp dönmeleri temennisinde bulunarak başarılar dilediler.
Törenin devamında, Malazgirt Marşı'ndan bir kıta okuyan Emniyet Müdürü Ahmet Selçuk Okumuş ise polislere hitaben yaptığı konuşmasında, "Arkadaşlar, aynı ruhla görev yerlerinize gittiğinize eminim. Allah ayağınıza taş değdirmesin. Güle güle gidin, güle güle gelin. Bizden bir isteğiniz varsa, ailelerinizle ilgili bir sıkıntı olursa her zaman yanıma gelebileceklerini biliyorsunuz. Orada da bir sıkıntı olursa her zaman burada olduğumuzu bilin. En ufak bir şeyde arkanızdayız. İnşallah sağ salim gidip sağ salim döneceksiniz arkadaşlar. Hepinize hayırlı yolculuklar. Allah'a emanet olun." dedi. Daha sonra kurbanlar kesilip dualar okundu. Görevli polisler tekbirler eşliğinde uğurlandı.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!